Ünnepek előtt: Akció a parkolóban

SzR • 2014. december 04., csütörtök •
Sok hasznos tanácsot kaphattak azok a vásárlók, akik autóval érkeztek elintézni a karácsonyi bevásárlást. Az egyik szombathelyi hipermarket parkolójában ugyanis a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai a közelgő ünnepekkel kapcsolatos bevásárlásokra tekintettel, a polgárőrökkel együtt hívták fel az állampolgárok figyelmét a leggyakrabban előforduló jogsértésekre.
Ünnepek előtt: Akció a parkolóban

Az akció során a rendőrség és a polgárőrség munkatársai hasznos tanácsokat tartalmazó szórólapokat helyeztek ki a parkoló autók szélvédőire, de elővigyázatosságra intettek szóban is. A rend őrei elmondták, hogy a bevásárlóközpontokban érdemes a pénztárcánkra, mobiltelefonunkra, bankkártyánkra, személyes iratainkra fokozottan odafigyelni, és azokat érdemes mindig a belső zsebben tárolnunk.

A járműveinket ne használjuk tárolóeszközként, mert az egyáltalán nem biztonságos – hangsúlyozta Varga Sándor rendőr százados, a VMRFK bűnmegelőzési alosztályának nyomozója, aki honlapunknak azt is elmondta, hogy az egész decemberben zajló akció során a rendőrök és a polgárőrök a trükkös csalókra is felhívják az autóval érkező vásárlók figyelmét.

 

közösség

további frisss

lap tetejére