Ajándékozz valódi emlékeket idén karácsonyra

[x] - Fotó: Szigma Bt. • 2016. december 16., péntek •
Mondjuk, hogy hogyan.
Ajándékozz valódi emlékeket idén karácsonyra

Harminc évvel ezelőtt alakult a Szigma Bt. ami egy profilváltás után már több mint tízenöt éve foglalkozik fotós képkidolgozással és fotós cuccokkal. Világszínvonalú technológiával dolgoznak a kőszegi és a szombathelyi üzleteikben, előbbiben műterem is üzemel.

Az egyre bővülő konkurencia ellenére is sikerült népszerűnek maradniuk, és nem csak a lakosság, hanem a hivatásos fotósok körében is. Ez egyrészt a minőségnek, másrészt pedig annak köszönhető, hogy folyamatosan lépést tartanak a gyors technikai fejlődéssel. Az üzleteket Fuji Fotó Digitál Centrumaként is számon tartják.

Szóval, itt az ideje, hogy kicsit elszakadjunk a klasszikus papírképektől és a diáktól, mert itt már szinte minden felületre képesek fotót nyomtatni, legyen az egy párna, vagy épp egy bögre. Ezzel együtt pedig valódi emlékeket ajándékozhatunk szeretteinknek, akár karácsonyra is, az új évet pedig saját fotós naptárainkkal kezdhetjük el. Digitális képeinket pedig akár online is elküldhetjük.

Szolgáltatások:

- mindenféle film szakszerű, minőségi kidolgozása Fuji Frontier digitális technikával,

- diáról papírkép készítése,

- sokszorosítás, nagyítás,

- személy- és eseményfotózások, a portrétól a családi, ballagási tablóképeken keresztül az esküvői felvételekig mindent, igény esetén a kőszegi műteremben,

- 24 órás kidolgozás, de igény esetén 1 órán belül is elkészítik a kért anyagot

- szaktanácsadás.

 

 

Elérhetőségek:

Kőszeg:

Temető utca 2.
Telefon/fax: 94/563-230
E-mail cím:szigmafoto@gmail.hu
Facebook

Szombathely:

Király utca 14.
Telefon: 94/331-431
E-mail cím: fujiszhely@gmail.com
Facebook

közösség

további frisss

lap tetejére