A Westside TSE hét formációval képviselheti hazánkat az EB-n

Frisss - fotó: Westside • 2017. április 02., vasárnap •
Óriási sikert arattak Szárnyas Mónika és Vincze Csaba tanítványai a soroksári megmérettetésen.
A Westside TSE hét formációval képviselheti hazánkat az EB-n

Le kell szögezünk, hogy nem áprilisi tréfáról van szó. A Westside TSE szombathelyi táncosai szombaton, Soroksáron léptek parkettre a Hip-Hop Unite elnevezésű versenysorozat második fordulóján. Ez a megmérettetés egyébként arról is hivatott volt dönteni, hogy ki képviselje Magyarországot a csehországi kontinensviadalon.

A monstre versenyre rengeteg nevezés érkezett, a Westside tizenegy formációval érkezett, amelyből hét produkció indult az EB indulás jogának reményében. A négy csoportos és három duó elsöprő sikert aratott. A hét formáció kivétel nélkül kvalifikálta magát, így májusban ország-világ láthatja őket Karlovy Vary-ban.

Egy junior duó, két felnőtt duó mellett egy-egy junior, illetve felnőtt csapat jutott ki az EB-re, mellettük a junior és felnőtt Megacrew is képviselni fogja hazánkat és Szombathely városát is.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerrel vették táncosaink a szombati versenyt. Büszkék vagyunk rájuk és remek példával szolgálnak arra, hogy kemény, illetve alázatos munkával milyen csúcsokat lehet meghódítani. Ráadásul a juniorkorú versenyzők az indulás jogát a felnőttek között érték el, ami szintén bravúros teljesítmény. Természetesen a sikerrel jön meg az étvágy is, hiszen ezután még keményebben kell dolgozunk. Egyrészt a kontinensviadal, másrészt a Westside gála miatt, hiszen idén 20. születésnapját ünnepli egyesületünk - mondta Vincze Csaba.

Eredmények
Horváth Hédi – Vincze Bítia Mini A Duó 1. Hely
Mini Gees Mini A csoport 4. Hely
B.W.S. Gyerek A Formáciö 3. Hely
Madarász Vivien Felnőtt A Szoló
Borsos Eszter – Tóth Evelin Junior A Duó 4. Hely
Kulcsár Laura – Bakk Kristóf Felnőtt A Duó 4. Hely
Madarász Vivien – Vörös Zoltán Felnőtt A Duó 3. Hely
N.G.X. Junior A Csapat 3. Hely
The X Crew Junior A Formáció 2. Hely
H.B. Squad Felnőtt A Csapat 4. Hely
Hyperbeat Felnőtt A Formáció 3. Hely

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére