A Vulcano Energia továbbra is névadó szponzorként támogatja a sárga-feketéket

Szerző:(X) - Fotó:frisss.hu • 2017. július 14., péntek •
Januárban fél év + 1 év opciós lehetőség volt a Vulcano Energia és a Falco közötti szerződésben, a bajnoki ezüst után pedig már a támogatás folytatása a téma a klubnál.
A Vulcano Energia továbbra is névadó szponzorként támogatja a sárga-feketéket

Szombathelyen 2011. szeptember 29-én nyitotta meg telephelyét az országban egyedülálló technikával a környezeti energiát hasznosítani tudó gépeket gyártó és forgalmazó cég, a Vulcano energia. A Vulcano hőszivattyú gyártó- és forgalmazó cég január óta névadóként támogatja csapatunkat.

Ügyvezető Úr! Január elején nyolc számjegyű szponzorációt jelentett be a Vulcano energia ügyvezetőjeként. Akkor elmondta, hogy olyan partnert kerestek, amely országosan viheti a cég jó hírét. Az elmúlt fél év után elégedett?
Egy ilyen remek szezon után természetesen nagyon elégedettek vagyunk és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy pont ebben az évben lettünk a Falco névadó szponzora.
 

A kosárlabda egyre népszerűbb sportág hazánkban, de névadó szponzorként talán arra Ön sem számított arra, hogy számtalan tudósításban, élő televíziós közvetítésben elhangzik a Vulcano Energia név. Tévedek?
Be kell vallanunk nem számítottunk arra, hogy ilyen jól szerepel a csapatunk, ezért arra sem gondoltunk, hogy ilyen mennyiségű és minőségű média megjelenést tudunk ezáltal kapni.

Ön egyébként mennyire szereti a kosárlabdát? Személyesen is szurkolt a csapatnak, kilátogatott a mérkőzésekre?
Természetesen minden hazai mérkőzésen kint voltunk és a meghatározó vidéki mérkőzésekre is elmentünk. Teljesen beszippantott a kosárlabda fantasztikus világa, a nagyszerű hangulat és az összetartás.

A csapat eljutott a döntőig és ott fantasztikus ötmeccses csatát vívott az aranyéremért. Az Ön támogatásával ingyenes szurkolói busz is indult Székesfehérvárra. Bevált ez a kezdeményezés?

Tudom, hogy a szurkolók egy része bár nagyon szívesen menne vidéki meccsekre is, de ezt anyagilag nem engedheti meg magának. Ezt a helyzetet szerettük volna kezelni azzal, hogy a szezonban több szurkolói buszt indítottunk. Ami különösen jól esett, hogy a vezérszurkolók külön megköszönték ezt a gesztust a Vulcano energiának.

A Falco KC részben az Ön támogatásának is köszönhetően sikeres szezont tudhat maga mögött, de sokakat érdekel, hogy hőszivattyú gyártóként és a megújuló energiák specialistájaként milyen fél évet zárt /milyen évet fog zárni? 
Az év első fele nagyrészt a nagyobb projektjeink előkészítéséről szólt, hogy egy kis párhuzamot vonjak a Falco és a mi munkánk között, ez olyan, mint a sportban az alapozási időszak, ami nélkül nem lehet jó szezont futni. Az év jelen szakaszában elkezdődnek a nagy projektjeink, aminek köszönhetően remélhetőleg életünk legjobb évét fogjuk zárni.

A Vulcano Energia hivatalos honlapján az olvasható, hogy immár hatodik éve Szombathelyen is lehet vásárolni a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő innovációnak számító berendezésből, a környezete energiáját hasznosító eszközből. Az elmúlt időszakban fokozódott a megújuló energiák iránti érdeklődés? 
Érezhetően megnőtt a kereslet a megújuló energiák iránt. Az érdeklődés főként a nagy teljesítményű hőszivattyúink irányába növekedett, mely kiválóan alkalmas gazdaságos fűtés és HMV előállítására a nagyobb intézményeknél. Emellett napelem üzletágunk is kiemelkedő tendenciát mutat. Gyakorlatilag az elvárások szerint alakulnak az eladásaink.

Térjünk vissza a sárga-feketék támogatására! A januárban aláírt támogatás fél évre szólt. Most folytatódhat a szponzoráció?

Igen, egész pontosan fél +1 év opciós lehetőség volt a szerződésben. Gráczer György ügyvezető úrral történt megbeszélés után szóban megegyeztünk a folytatásról. Talán a következő hetekben a hivatalos aláírás is megtörténik. 
Köszönöm a lehetőséget! Hajrá Falco!
 

közösség

további frisss

lap tetejére