A vasi hírességek is készülnek a szerelmesek ünnepére

PCS - fotó: Hornyák Emőke, Frisss, facebook • 2017. február 14., kedd •
Fekete Linda, Kocsis Korinna, Esto és Gusztafik Lilla is izgatottan várja a Valentin-napot.
A vasi hírességek is készülnek a szerelmesek ünnepére

Sokan felesleges pénzkidobásnak és Amerika majmolásnak tartják a Valentin-napot, mások pedig hetekkel korábban készülnek az ünnepre. Abban viszont mindenki egyetért, hogy a szerelmünkre egész évben oda kell figyelni és február 14-én érdemes egy kedves kis gesztussal, ajándékkal jelezni, hogy gondoltunk rá. Vas megye négy hírességét kérdeztük meg, hogy ők hogy készülnek a Valentin-napra?!

 

Fekete Linda, a Weöres Sándor Színház művésznője: Véleményem szerint csak a negatív emberek tartják Amerika majmolásának a Valentin-napot. Igaz, nincs nálam sem meghatározva, hogy meg kell ünnepelni, mégis titokban reménykedem. Minden nő örül, ha gondol rá a párja. Nekem pedig kifejezetten tetszik az a „lihegés”, ami körbelengi ezt a napot. Nagyon jó érzés, ha szeretik az embert és az is, ha van mit ünnepelni.

 

Kocsis Korinna modell, szépségkirálynő: Nehéz lenne figyelmen kívül hagyni a Valentin-napot, hiszen már hetekkel korábban szembesül az ember a különböző reklámokkal és a kisebb-nagyobb üzletekben kapható meglepetésekkel. Őszintén szólva, különösebben nem szoktam rá készülni, inkább annak a híve vagyok, hogy egész évben figyeljünk egymásra, lepjük meg a másikat és kedveskedjünk a párunknak, nem csak ezen a napon. Persze nagyon jó, hogy létezik a szerelmesek ünnepe. Természetesen ilyenkor kitálalok én is valami klassz programot, és együtt töltjük ezt a napot. Apró ajándékokkal szoktuk meglepni egymást, de számomra az a legfontosabb, hogy együtt legyünk.

 

Gusztafik Lilla, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület kosárlabdázója: A szerelmesek ünnepe eddig kimaradt az életemből. Az idei viszont teljesen más lesz. A párommal úgy tervezzük, hogy elmegyünk este egy romantikus vacsorára. Mostanában nem tudtunk sokat együtt lenni, különböző elfoglaltságok miatt, ezért ez kiváló alkalom lesz rá. Valami kis aprósággal biztosan meglepem, bár nem vagyok frappáns az ajándékok választása terén. Remélem, még sok-sok lehetőségünk lesz megünnepelni a Valentin-napot.

 

Gáspár Eszter, Esto énekesnő: Most Valentin-napon éppen Prágában leszek a kedvesemmel, kicsit kiruccanunk. Már nagyon ránk fog férni a pihenés, és teljesen véletlenül alakult így, hogy a szerelmesek ünnepét külföldön töltjük. Természetesen készülök ajándékkal is, de csakis saját készítésűvel. Sajnos többet nem árulhatok el, mert ha olvassa a párom ezeket a sorokat, oda a meglepetés. Születésnapjára egy puszi kuponfüzetet kapott, aminek nagy sikere volt. Nem gondolnám, hogy ez a nap más lenne, mint a többi és nem az ajándékozásról kellene, hogy szóljon. Nekünk az a fontos, hogy kettesben legyünk, tudjunk egymásra időt szánni, ha a szürke hétköznapok során nem mindig jut rá idő a sok munka mellett. 

közösség

további frisss

lap tetejére