A Trend Optikában időutazott a Hooligans

Szponzorált tartalom, Fotó: Déri Norbert - Déri Fotó • 2019. február 11., hétfő •
Fotósunk a Bencze Show műsorának forgatásába csöppent. 
A Trend Optikában időutazott a Hooligans

Különleges projektet eszelt ki magának Bencze Attila, amiben Nagyidai Zoltán, a Trend Optika csoport tulajdonosa személyében kitűnő partnerre talált. A Bencze Show korábbi vendégeit csábítja most időutazásra a műsorvezető. 

Korábban a Kozmix tagjai vendégeskedtek a szombathelyi Trend Optikában, most pedig a Hooligans tagjai érkeztek városunkba az itt élő rajongók legnagyobb örömére.

Az Időutazás Youtube csatornáján ez a felvétel is elérhető lesz, addig is, íme egy kis ízelítő Bencze Attilától:

"Egy okfejtés szerint az időutazás a múltba azért nem működik, mert az időutazó miatt olyan változások történnek a múltban, hogy az ismert jelen nem jöhetne létre. Eddig a magyarázkodás, na de mi a valóság? A valóság több száz rögzített múltbéli Bencze Show, amit most szép lassan újra előveszünk. Szembesítjük önmagukkal azokat a sztárokat,  akik több évtized alatt Bencze Attila vendégei voltak. Akkor és most. Feltesszük nekik ugyan azt a kérdést. Vajon emlékeznek-e rá, vajon ugyan úgy gondolják e? És még valami, vajon ugyan úgy néznek-e ki? Ígérjük meglepetés lesz bőven! A humorról, megemlékezésről és megdöbbenésről már nem is beszélve… Izgalmas dolog látni, ahogy reagálnak önmagukra, ahogy fürkészik egykori fiatalságukat. Az előkészületek után, túl a rengeteg átnézett felvételen most bizton mondhatjuk, nem akármilyen érték van a kezünkben.  Szerénytelenség nélkül állítjuk, a hazai televíziózásban egyedül álló archívum ez. Olyan korlenyomat, ami követeli az időutazást! Mi pedig engedünk ennek az érzésnek. A YouTube pedig tökéletes felület erre.  Rászabadítjuk a közösségre ezt a műsort, és jóérzéssel hátradőlünk, hogy örömünket leljük benne.  Mert ez egy jó dolog. Talán hosszú tévés munkánk során a legjobb…"

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére