A szombathelyi szállodákból is ugyanúgy lopnak, mint máshol

Frisss.hu - Fotó: houserepossession.co.uk • 2016. szeptember 28., szerda •
De az is előfordul, hogy ott felejtenek ezt-azt.
A szombathelyi szállodákból is ugyanúgy lopnak, mint máshol

A szombathelyi szállodákat kérdeztük, hogy mit lopnak el leggyakrabban a szállóvendégek és mik azok a dolgok, amik a legtöbbször ott maradnak a szobákban. Sajnos nem volt mindenki együttműködő, de azért így is van miről beszélni.

Szombathelyen is a "szokásos" vendégkör használja a hoteleket, átutazók, turisták és (visszatérő) üzletemberek, de ettől függetlenül megesik, hogy egy-két töröközőnek, vállfának vagy épp ágytakarónak lába kél, mert pont annyi hely maradt a bőröndben, amit ezekkel ki lehetett tömni.

Fotó: alegriphotos.com

Na jó, a vállfák esetében volt némi csúsztatás, mert ezeket gyakran kicserélik a sajátjukra a népek. És, ha már itt tartunk, akkor rendszeres hátra hagyják a tusfürdőket, fogkrémeket és fogkeféket, a vállfák mellett néha egy-egy ruhadarab is ott marad, a telefontöltőről, hajcsatról, hajgumiról és fülbevalóról már nem is beszélve.

Azért ilyenkor sem kell pánikolni, mert az ott felejtett tárgyakat egy ideig megőrzik, szóval érdemes felkeresni a szállodát e-mailben, vagy telefonon és készséggel visszaszolgáltatják ezeket.

Fotó: commons.wikimedia.org

Az egyik helyi szálloda azt is elárulta, hogy volt egy kedves vendégük, aki egyszer az alsónadrágját felejtette ott. Hamar észre vette (vagy otthon az asszonynak tűnt fel), hogy nincs meg ezért e-mailben kérte vissza az említett ruhadarabot, amit utánvéttel meg is kapott.

közösség

további frisss

lap tetejére