“A Rock’n’Roll velem született” - Fergeteges bulit csapott Fenyő Miklós az MSH-ban

Schmidt Zsófia Fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 09., vasárnap •
A Sportházban adott fergeteges koncertet a Rock and Roll királya, Fenyő Miklós. A jubileumi koncertturné nem kisebb apropóból indult, mint az énekes, zeneszerző 70. születésnapja!
“A Rock’n’Roll velem született” - Fergeteges bulit csapott Fenyő Miklós az MSH-ban

Igazi retró hangulatba került Szombathely: Fenyő Miklós és csapata nem okozott csalódást a rajongóknak, fergeteges hangulatot varázsolt az MSH-ba! Ahogy a húrok közé csapott a csapat, mintha visszarepültünk volna a Rock’n’Roll hőskorába, a nosztalgia azonnal magával ragadott minket, nem lehetett nem végigtáncolni a bulit!

A repertoárból természetesen nem maradhatott ki a Csókkirály, a Made in Hungária, se a Csavard fel a szőnyeget, mellyel az egész sikertörténet elindult: ezzel a számmal nyerte meg a Hungária együttes 1968-ban a Ki mit tud? - vetélkedőt.

Óriási taps és ujjongás köszöntötte az este sztárvendégét, Dollyt, aki, ha lehet, még tovább fokozta a hangulatot. Több évtizedes közös munkájukról pár anekdotát is megosztott velünk Dolly két dal között (tudták például, hogy Dolly az iskolában vállalhatatlanul sok igazolatlant kapott, mert órák helyett inkább próbákra járt Mikiékkel?)

Hiába a három ráadás, úgy éreztük, egész este bírnánk ropni - még az itt-ott recsegő hangosítás ellenére is. Fantasztikus élmény volt a koncert kicsiknek és nagyoknak is, bizonyította nekünk Fenyő ismét, hogy “egy  jampi szív, az mindig hű marad”!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére