Csúcslétszám a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolában

SzR-HCs • 2015. április 04., szombat •
Ezekben a napokban immár a tizenharmadik kapustábornak ad otthont a Király Sportlétesítmény. Az edzéseket irányító Hegedűs Pétertől a helyszínen megtudtuk, hogy ezúttal a tizenhat év alattiak vannak nagyobb létszámban, pontosan húszan, és csak öt 16 év feletti, már korosztályos csapatokban, U17-es együttesekben szereplő hálóőr érkezett az immár nemzetközi hírű tréningekre.
Csúcslétszám a Király Gábor Nemzetközi Kapusiskolában

Eddig mindig fordított arányban történt ez, de ennek örülök, hiszen az jó jel, ha minél fiatalabb életkorban nyitnak a kapus poszt felé. Majd meglátjuk, mire lesznek képesek, ki tehetséges, és ki nem. Az első edzésen felmértem őket, az igazi munka pénteken kezdődött. Ilyen sokan még soha sem voltunk, ez rekordlétszám, bízom benne, hogy egyre népszerűbb lesz a kapustábor a jövőben is - folytatta a Haladás egykori legendás kapusa.

Hegedűs Péter bízik benne, hogy talán az időjárás is a kegyeibe fogadja a kapuspalántákat, akik közül minden bizonnyal kikerül egy-két olyan tehetség, akikre építhet a jövőben a magyar labdarúgás. A Haladás egykori ikonjának munkáját egyébként Bíró István, Dombai Miklós és Takács Tamás kapusedzők segítik.

Pénteken délelőtt és délután is egy-egy edzés volt, szombaton pedig a két edzés között, következik majd a várva-várt video-beszélgetés a magyar válogatott 93-szoros hálóőrével, Király Gáborral.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére