A nagy szombathelyi kirakatbaba személyiségteszt

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 19., csütörtök •
Magára ismer valamelyikükben? Fogadjunk, nem gondolta volna, hogy ők is éreznek. A fürkésző tekinteteket pedig nem kedvelik...
A nagy szombathelyi kirakatbaba személyiségteszt

Kutakodtunk az interneten, de nem találtunk arra vonatkozó vizsgálatokat, hogy milyen személyiségei lehetnek a próbababáknak. Úgy döntöttünk, körülnézünk a városban, elbeszélgetünk a hölgyeményekkel, hiszen ők is köztünk élnek. Azt is megtudtuk, hogy éjszakánként életre kelnek. Most elmeséljük, mit árultak el nekünk a mindennapjaikról.

 

A baloldali Kinga, aki már sokat csalódott a férfiakban. Ekkor vált fapinává. Fehér arca jelzi a külvilág felé, hogy mennyire magányos. Nemrég úgy döntött, hogy belekezd az internetes társkeresésbe. Ekkor ismerte meg Natasát - aki szintén az oldalon keresgélt - a jobboldali babát. Natasa igaz férfivaló, erősen sminkkel, dögös rucikban járkál éjszaka a városban, de azt mondja, Szombathelyen nincs olyan férfi, aki az esete lenne. Persze csak olyan hímneműek jöhetnek szóba, akiknek tele van a pénztárcájuk (igen, sok-sok húszezressel).

 

Ő Szilvia, aki pár éve még a fővárosban dolgozott egy masszázsszalonban, majd "kiöregedett" a szakmából. Azóta próbál elegáns és visszafogott lenni, de állítása szerint így nem él meg. Elég karót nyelt lett emiatt. Éjszakánként igyekszik némi lóvéhoz jutni, de Szombathelyen kevés az olyan férfi, aki egy idősebb hölgy társaságát keresi. A fiatal kirakatbabák tarolnak.

 

A következő képen Karolina (bal) és lánya, Amanda látható. Karolina férjéről kiderült, hogy hónapok óta csalja már az asszonyt. Anya és lánya összefogott, megkeresték azt a nőt, aki elcsábította a család férfi tagját. Editről van szó, ő látható középen. A csábító egykor vörös démon volt, majd Karolina férjét megismerve elvesztette a fejét.

 

Paula és Mónika testvérek, akik "apuci kicsi lányai". Soha nem kellett dolgozniuk, minden az ölükbe hullott. Ruhák, cipők, autó, lakás. Megállapítottuk, hogy belül viszont nagy a sötétség, ritka buta példányok. Szépek, de addig jó, amíg nem nyitják ki a szájukat. 

 

Petra stílusérzéke, nos, valljuk be, nem a legjobb. Ebben a szerkóban biztos, hogy nem talál olyan pasit, aki jól megdöngeti, pedig igazán ráférne. A szemei kielégítetlenséget sugároznak. Urak, ki vállalja?

 

Viktória egy szexi kis vadmacska, aki férfiak tömegét cipeli az ágyába. Élvezi az életet, szereti a játékot. A mindennapokban ügyvéd, a munkájában sikeres. Esténként azonban nem a plüssmackója mellé szeretne bebújni...

 

Végül ismerje meg Laurát! Igen, a látszat csal! Laura egy kedves, ártatlan arcú diáklány, aki a tanár bácsikat csábítja el. A csomagolás alatt csipkés fehérnemű lapul, ami kibontásra vár...

közösség

további frisss

lap tetejére