A menyasszony születése

Szerző: Markó Éva Fotó: Kondor Noémi • 2016. április 27., szerda •
Idei évben is elérkezett az esküvői szezon kezdete, ami a hagyományok értelmében, átlagosan május elejétől szeptember végéig zajlik.
A menyasszony születése

Rengeteg készülődés, szervezkedés előz meg mindenegyes frigy előtti hónapot. Mind a helyszínek és szolgáltatók kiválasztásában számtalan ajánlat áll a párok rendelkezésére. A lehetőségek sűrű kínálatából, a nagy nap ünnepélyes alakításában, csak az ifjú pár fantáziája szabhat határt, hogy miként alakul majd a várva várt csodás esemény.

Mostani fotósorozatunk ugyan eltér az átlagos esküvői képektől, mi a képzelet szabadságának lehetőségével éltünk és alkottuk meg a következő sorozatokat. Gyönyörű modellek adtak még plusz intuíciót az általam festett sminkhez, belevonva az idei smink színek, új textúrák , a tökéletesedő háromdimenziós látványú ceruza technika és a mostanság divatos „arabic Bridal make-up” smink stílus megjelenítését a képekben.

A tavaszi természet, mely minden csodájával, színével, a nap melengető és megújuló erejével csillan meg egy olyan békés és elbűvölő környezetben, mint a szombathelyi arborétum. A madarak vidám csicsergő hangjai egy földi paradicsomba juttatnak bennünket, így plusz intuíciót adva nekem és Noéminek aki a sorozatot fotózta. 

A menyasszony születése? Kérdezhetnénk jogosan, hogy készülődik avagy születik. Igen, itt születik… Noémi fantáziájából kipattanva a természettel egybehangolva, egy különös világra jövetelről árulkodnak a képek. Rátalálva a megfelelő helyszínre, ahol a természet abszolút segítségének hálát adva megvalósult a képzelet, mint amikor egy pillangó kel életre a bábból.

A képek ezek után önmagukért beszélnek, látva a fokozatos kibontakozást.

Sorozatunkat folyatjuk….

Közreműködők:

Fotó: Kondor Noémi

Modellek: Polyák Kitti  és Vinkovits Adrienn

Helyszín: Kámoni Arborétum Szombathely

Ruha: BOROSTYÁN ESKÜVŐI SZALON (Hérincs Edit) 

Smink és szöveg:  Markó Éva 

www.sminkcsoda.hu  Markó Éva sminkiskola

 

 

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére