Ma 22 óráig tart nyitva a Műjégpálya!

SzR-MTI - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. január 21., szombat •
A Magyar Hoki Napján és a Jégpályák éjszakáján Szombathelyen és a fővárosban is késő éjszakáig fogadják a korizni vágyókat.
Ma 22 óráig tart nyitva a Műjégpálya!

Szombaton második alkalommal rendezik meg a Magyar Hoki Napját a Városligeti Műjégpályán és szintén azon a napon tartják a Jégpályák Éjszakáját.

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) tájékoztatása szerint csaknem egész napos programmal várják a látogatókat a Városligetben. Ezúttal a klubok mellett az amatőr érdeklődők irányában is nyitott a szövetség: a helyszínen a teljesen kezdőknek korcsolya- és hokioktatást is biztosítanak az MJSZ edzői. Ezenkívül ügyességi játékokkal és a szülőknek szóló programokkal is készülnek a szervezők.

A reggel 9 órakor kezdődőtt programsorozaton a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a gyerehokizni.hu oldalon lehet.

A Jégpályák Éjszakája alkalmából nyitva tartó korcsolyapályák listáját a jegkorongszovetseg.hu oldalon tekinthetik meg az érdeklődők.

A szombathelyi Műjégpálya is számos programmal várja a téli sportok szerelmeseit, még az erős embereket is megcsodálhatjuk a jégen. A Műjégpálya ma 22 óráig tart nyitva. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére