A Jóbarátok-fan csaj olyat kapott Monica kanapéján, mint még senki

Szerző:SpacePanda,comedycentral.co.uk Fotó:comedycentral.co.uk • 2016. szeptember 07., szerda •
Még a sorozat szereplői se.
A Jóbarátok-fan csaj olyat kapott Monica kanapéján, mint még senki

A Jóbarátok az a sorozat, amit egyszerűen nem lehet megunni, hiába láttál már minden részt kábé kétszázszor, mindig felvidít. Nem is csoda, hogy rengetegen vannak még most is oda a érte, holott több, mint 12 éve jött ki az utolsó rész.  

A sztori már több szerelmest is megihletett: egy magyar srác például, tavaly Chandler szinkronhangját kérte meg, hogy mondja fel újra a lánykérős jelenetet a saját barátnője nevével.

De idei év is tartogatott hasonló lánykérést, méghozzá nem is egyet. Egy másik srác a sorozat főcímzenéjének helyszínét rendezte be menyasszonyával közös otthonukban, hogy feltegye a nagy kérdést. 

Az angliai Krunal Desai pedig úgy döntött, hogy a londoni Jóbarátok Fesztiválra időzíti az eljegyzést. Szerelme, Radha Patel ugyanis annyira rajong sorozatért, hogy még elaludni is csak akkor tud, ha megnézi valamelyik részt.  

A srácnak haltamas mázlija volt, ugyanis a brit Comedy Cental idén bejelntette, hogy - 2013 óta először - ismét megrendezik a Jóbarátok Fesztivált, ahol többek között a film díszleteinek pontos mása között lehet sétálgatni. Így nem is volt kérdés, hogy Krunal hogyan hódítsa meg teljesen szíve hölgyét: azonnal kapott a lehetőségen és előre leszervezte, hogy legyen ott egy fotós, aki megörökíti a nagy pillanatot, amikor megkéri Radha kezét amint „Monica kanapéján” ül.

 

 

 

„Vicces, mert mikor először beléptem a lakásba, az jutott eszembe, hogy ez tökéletes helyszín lenne a lánykérésre. És megtörtént! Semmi nem múlhatja ezt felül! Ahogy Phoebe mondaná, Krunal az én rákom!” – nyilatkozta az újdonsült menyasszony a Comedy Centralnak. 

 

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére