A hétvégén egyszerre három helyen is sikeresek voltak a Lorigósok

frisss.hu fotó: Lorigo TSE • 2016. június 06., hétfő •
A tavaszi versenyszezon a végéhez közeledik, ezen a hétvégén besűrűsödött a program.
A hétvégén egyszerre három helyen is sikeresek voltak a Lorigósok

Az utánpótlás csapat legkisebbjei a SAVARIA TSE. által Szombathelyen rendezett versenyen indultak, ahol a tánciskolás versenyen az alábbi eredmények születtek:
A  gyermek kezdő standard kategóriában Bene Nándor és Gerencsér Zsófia a 23 induló közül az 1 helyezést szerezték meg. Ugyanebben a kategóriában Faludi Bálint és Paksa Luca a 2., Kopácsi Attila és Sípos Blanka a 3., Horváth Márton és Gulyás Nadine pedig 4. helyen végeztek.

Gyermek kezdő latin kategóriában szintén nagyon szép eredmények születtek. A 29 induló közül az aranyérem Kopácsi Attila és Sipos Blanka nyakába került. 2. helyen a Bene Nándor - Gerencsér Zsófia páros, 3. helyen Faludi Bálint - Paksa Luca, 5. helyen pedig Porpáczy Marcell és Lóránt Luca végeztek.
A legkisebb gyermekek is megmérettethették magukat az abszolút kezdő kategóriában. Itt is gyönyörű szép eredmények születtek: életük első táncversenyén a 19 induló közül első helyen végzett Horváth Bendegúz és Kánya Beáta Hanna, 5. helyen Simon Mátyás és Móricz Borbála, 7. helyen pedig Udvardi Gergő és Katona Mira végeztek. 


Az utánpótlás csapat másik része az ausztriai St.Pölten-be utaztak, ahol taroltak a Lorigósok, amit lehetett megnyertek, és dobogón állhattak maguk mögé utasítva az osztrák párosokat:
Gyerek korcsoportban D osztályban Standard és Latin táncokban döntőbe jutva a dobogón 3 Lorigós állt:

1. Kovács Ádám-Faludi Eliza
2. Tóth Zoltán- Kránitz Anna
3.Novák Marcell-Ligler Emma
Ausztriában a kategória győztese indulhat az eggyel magasabb osztályban is, így C kategóriában Standard és Latin táncokban is elindult a Kovács-Faludi páros, ahol szintén a dobogó legmagasabb fokára állhattak.
Jun.I. D Latin táncokban:
2. Cziráki Bálint - Balogh Anna
3. Kovács Ádám-Faludi Eliza
5. Tóth Zoltán -Kránitz Anna
10. Novák Marcell-Ligler Emma
Jun.I D Standard táncokban:
1. Cziráki Bálint - Balogh Anna
3. Tóth Zoltán -Kránitz Anna
4. Novák Marcell-Ligler Emma
Jun II. D Standard:
2. Bársony Csongor- Oláh Emese Latin tánokban pedig a 3. helyet szerezték meg.


Varga Martin-Hende Zsófia Ifjúsági C Latinban 2., Standard táncokban pedig a 4.helyet szerezték meg a népes mezőnyben.
Mölcs Martin-Csukovits Fatima Ifjúsági A kategóriában mind standard, mind latin táncokban az ezüstérmet szerezték meg.
Felkészítő tanárok: Gombkötő Balázs, Nagy Júlia, Elekes Helga, Várbíró Zoltán, és Faludiné Lovas Henriette (művészeti vezető).
Végül a 3. helyszín Szentes latin ranglista, ahol Gombkötő Balázs-Laskovics Petra a középdöntőig táncolták magukat, ahol a 11.helyet szerezték meg.
 

közösség

további frisss

lap tetejére