A hétvége az utánpótlásé volt a futsalban

SzR • 2014. december 16., kedd •
A Swietelsky-Haladás VSE 3 korosztályos csapata is pályára lépett az elmúlt hétvégén. Az U17-es és U20-as korosztály Szombathelyen, míg az U15-ös csapat Győrben bizonyíthatott.
A hétvége az utánpótlásé volt a futsalban

U20 - Nehéz mérkőzésen döntetlen a vége
Swietelsky-Haladás VSE U20 - Dunaújváros U20 3:3 (2:1)

Nehéz mérkőzés volt a Hali számára. Sajnos a hibátlan mérleg odaveszett, de az első helyet még mindig tartják a fiúk a bajnokságban. A felsőházi rájátszásra készülnek már, hogy kialakuljon egy ütőképes egységes és talán a végső győzelemre  is képes társaság. Csak így tovább! 

Utolsó perces góllal győztek az U17-es fiatalok!
Swietelsky-Haladás VSE U17 - Dunaújváros U17 6:5 (1:2)

Izgalmas mérkőzésen, megérdemelt győzelmet aratott a Haladás U17-es csapata. Fontos 3 pontot gyűjtöttek be a srácok! Gratulálunk a fiúknak!

Szombaton Győrben tornázott az U15

A gyerekek a megszerezhető 9 pontból 4-et gyűjtöttek be. Nagyon jó játékkal, jó mérkőzésen megverték az ETO B csapatát, sajnos döntetlent játszottak a Győrújbarát együttesével, amiért nagy kár, mert jobbak voltak a vasiak, csak a sok kimaradt helyzet miatt nem tudtak nyerni. Az ETO A csapata pedig jobbnak bizonyult és megérdemelten verte a Haladást. Az egész nap pozitívan értékelhető, a játékra és az akaratra nem lehet panasz, de a kapu előtt sokat kell fejlődni! Gratulálunk a gyerekeknek!

közösség

további frisss

lap tetejére