A Frisss Média is részt vett a maratoni újraélesztésben

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. június 08., szerda •
Kedd éjszaka a Média csapatát erősítette Horváth Zoltán, ügyvezető igazgató és Tóth Marietta, kreatív igazgató.
A Frisss Média is részt vett a maratoni újraélesztésben

Csütörtökön startolt a 240 órás újraélesztési maraton a szombathelyi Fő téren. A rekordkísérletet az önkormányzat több mint 150 csapat részvételével valósítja meg, családokkal, munkahelyi kollektívákkal, civil szervezetekkel, helyi intézmények dolgozóival, és természetesen a helyi médiával. A Frisss csapata, Horváth Zoltán, ügyvezető igazgatónk és Tóth Marietta, kreatív igazgatónk kedden 23 és 24 óra között kétszer vett részt az újraélesztésben.

Horváth Zoltán portálunknak úgy nyilatkozott, hogy "mindenkit akit hívnak, kötelessége részt venni egy ilyen rendezvényen, a Frisss Média pedig próbál minden eseményen megjelenni, ahol a város lakossága részt vesz, legyen az kulturális vagy sporrendezvény, esetleg egy maratoni reanimációs csúcskísérlet."

A Frisssen kívül a Vas Népe, a Szombathelyi Médiaközpont, az ugytudjuk.hu és a nyugat.hu munkatársai, valamint a szombathelyi önkormányzat sajtósai alkották a média csapatot. A rekordkísérletet amúgy élőben, online is lehet követni, de további fotókat talál a Szombathely, a Segítés Városa Facebook-oldalon is. Az esemény vasárnap 18 órakor zárul. 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére