A dobogóért játszik a Haladás - Artner Tamás előzetese

szróbert • 2014. április 13., vasárnap •
A Honvéd elleni meccsen az dől majd el, hogy a bajnokság 3-6., vagy a 4-8. helyéért küzdhetünk a továbbiakban - foglalta össze a hétvégi hazai bajnoki előtti esélyeket Artner Tamás. A Szombathelyi Haladás vezetőedzője a frisss.hu-nak azt is elmondta, hogy győzelem esetén reális esélye lesz a dobogó közeli helyezésre a zöld-fehér csapatnak. Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás - Budapest Honvéd mérkőzést vasárnap 16 óra 30 perctől tekinthetik meg a Rohonci úti stadionban, illetve az M1-en.
A dobogóért játszik a Haladás - Artner Tamás előzetese

A játékosok rendben vannak, az e heti edzéseken mindenki jó erőben mozgott, megfelelő a harci tűz bennük, s így azt gondolom, hogy minden adott, hogy egy jó és küzdelmes meccsen begyűjtsük mindhárom bajnoki pontot - tette hozzá Artner Tamás.

A frisss.hu azt is megtudta a szombati edzésen, hogy Mursits és Kalász továbbra is sérült, Dvorschák már leülhet a kispadra, Devecseri pedig 2-3 hét múlva jelentkezhet játékra.

A Haladás várhatóan a Rózsa – Fehér, Guzmics, Tóth P., Bosnjak – Simon, Iszlai – Hrepka, Nagy, Halmosi – Radó összeállításban fut ki a gyepre. Hajrá Hali!

közösség

további frisss

lap tetejére