A Delphi is csatlakozott a Segítés Városa programhoz

frisss.hu • 2014. november 26., szerda •
A Delphi egészségvédelem és a munkahelyi biztonság iránti elkötelezettségének bizonyítékaként november 25-én, kedden a Delphi Hungary Kft. a második újraélesztési tréninget szervezi meg a munkavállalói számára. A „Szombathely, a Segítés Városa – az újraélesztés megtanulható” című városi program keretében megszervezett oktatásokkal a Delphi is csatlakozik azon célkitűzéshez, hogy legalább 30.000 újraélesztésre kiképzett személy legyen a városban.
A Delphi is csatlakozott a Segítés Városa programhoz

Az egy órás képzés a mentőszolgálat munkatársainak bevezetésével indul, akik egy rövidfilm segítségével mutatják be az újraélesztést, amelyet az újraélesztési lépések reanimációs bábukon történő demonstrációja követ. A képzés során a résztvevők a bábukon gyakorolva maguk is elsajátítják a gyakorlati teendőket.

Örömmel csatlakoztunk ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, hiszen életveszélyes helyzetekben az életfunkciókat fenn kell tartani, míg a szakszerű segítség meg nem érkezik. Ez a program jól példázza azt, amit egészségvédelem és a munkahelyi biztonság érdekében mi magunk is nap mint nap teszünk. Az első tréningen 40 munkavállalónk sajátította el az újraélesztés lépéseit, a mai képzéssel pedig a résztvevők számát megdupláztuk, és meghirdettünk egy újabb időpontot is. Így hirtelen szívleállás esetén egyre több munkatársunk segíthet az érintettek túlélési esélyeinek növelésében – mondta Tancsics Róbert, a Delphi Hungary Kft ügyvezetője.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére