A Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát szerezte meg a Szombathelyi Törvényszék

frisss, szombathelypont.hu • 2019. november 28., csütörtök •
Sokat tesznek a célért.
A Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát szerezte meg a Szombathelyi Törvényszék

A Szombathelyi Törvényszék is aktív közreműködője kívánt lenni a Családbarát Magyarország megteremtésének, ezért pályázatot nyújtott be a Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatának megszerzéséért. A tanúsító védjegy megszerzéséhez nagyban hozzájárult az, hogy a bírósági szervezeten belül kialakított intézkedések is összetett családtámogatási rendszerrel (iskolakezdési, óvodai, bölcsődei és üdülési támogatás) segítik a dolgozókat. Ennek jelentős elemei: a bírói életpálya részeként meghirdetett Megtartó Program, a Fenntartható Fejlődés Program és a 2019. szeptemberében útjára indított Fenntartható Értékeink Program melynek egyik pillére a „Családok a fókuszban”, amely a magánélet, a karrier és az egészség egyensúlyának megteremtéséhez kívánja biztosítani a lehetőségeket.  A kialakított rendszer stabil alapokat biztosít ahhoz, hogy a Szombathelyi Törvényszék dolgozói számára rugalmas munkaidőbeosztást tudjon biztosítani, illetve, hogy a tartósan távollévő – gyermekgondozási vagy ápolási szabadságon tartózkodó – kollégákkal is rendszeres, élő kapcsolatot tartson. Ezeken túl a Szombathelyi Törvényszék együttműködik az Aranyhíd EGYMI és Rum-kastély EGYMI munkatársaival és tanulóival. Több alkalommal került sor törvényszéki gyűjtésre a sérült gyermekek helyzetének megkönnyítésére, melynek keretében a dolgozóik magasfokú empátiájukról és együttérzésükről tettek tanúbizonyságot. A Szombathelyi Törvényszék együttműködési megállapodást kötött az Egészségfejlesztési Irodával, amelynek keretében rendszeres testmozgásra ösztönző csoportos programok (pl. gerinctorna) egészségfejlesztési előadások, lelki egészségvédelemre is kiterjedő foglalkozásokat is tartanak, mellyel dolgozóik test-lelki harmóniájának fenntartásához kívánnak támogatást nyújtani.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére

Software error:

DBD::mysql::st execute failed: Unknown column 'TABLE_ID' in 'field list' at /home/html/cgi-bin/lib/itworx/v1/API.pm line 164.

For help, please send mail to the webmaster (info@webmark.hu), giving this error message and the time and date of the error.