5 csajos furcsaság, ami teljesen kiakasztja a pasikat

Szerző: BP/Daily Mail - Fotó: activerain.com • 2017. március 30., csütörtök •
Eddig nem értetted miért csinálják? Most lehull a lepel! Vas megyei csajok válaszolnak a titkokra.
5 csajos furcsaság, ami teljesen kiakasztja a pasikat

Hiába minden igyekezetünk, valószínűleg sohasem fogjuk teljesen megérteni a másik nemet. Nemcsak a csajokkal van ez így, hanem a srácokkal is. De melyek azok a női szokások, amik előtt teljesen értetlenül állnak a férfiak? Erre volt kíváncsi az egyik brit lap, érdekes válaszokat kaptak a srácoktól. Mi pedig végeztünk egy kis kutatást a Vas megyei csajok körében, hogy végre lerántsuk a leplet a miértekről. 

„Miért járnak csoportosan vécére?"

A csajok ezt azért teszik, mert egyrészt utálják, ha rájuk nyitnak. Másrészt, nem szívesen szakadnak el – például egy szórakozóhelyen vagy fesztiválon - a biztonságérzetet adó baráti körtől. Emellett felmerül egy praktikus ok is, ha kifogyott a papírkészlet a vécén, és nála sincs zsepi, akkor a barátnőjétől talán tud kunyerálni párat.

„Egész nap kényelmetlen magassarkúban járkál, panaszkodik, mikor hazaér, aztán másnap újra fölveszi"

Ez a tömérdek szenvedés értetek van. A nők szeretnének minél jobban, szexisebben kinézni, mert imádják a bókokat és elismerő férfitekinteteket.   

productshut.com

„Tényleg szükséges 15 különböző flakon a fürdőszobában? A sampont és a tusfürdőt még értem… De mi a pálya a többivel?"

A nőknek sokkal érzékenyebb a bőre, mint a férfiaknak. Ennek megfelelően kell kezelniük. Aztán ott van a hajápolás kérdése is. Miért bonyolultabb sokszor? Mert, ha nullással nekiesnének a hajkoronájuknak - mint sokan közületek - valószínűleg rájuk sem néznétek!

„Kiszedik teljesen a szemöldöküket, aztán visszarajzolják"

A csajok tudják, hogy hiába tökéletes egy smink, ha a szemöldökük pocsék. Néha, kicsit rá kell segíteni, hogy még igézőbb legyen a tekintet.

Fotó: Magic4Walls.com

„Elmegy a fodrászhoz, és ugyan olyan hajjal jön vissza, csak kevesebb pénzzel"

A legtöbb pasinak a rózsaszín is piros. Ezt meg a nők nem értik. Valami hasonló lehet a hajtémánál is… A csajok odafigyelnek a részletekre, mert tudják, a tökéletes külső titka ebben rejlik. Szóval tessék jobban megvizslatni az eredményt!

Csajok, ti mit mondanátok a pasikról?

közösség

további frisss

lap tetejére