Jön a 4 napig tartó dínom-dánom Gencsapátiban!

frisss.hu • 2017. május 18., csütörtök •
Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja, egy őrületes Pünkösdi Királyság 2017-ben is!
Jön a 4 napig tartó dínom-dánom Gencsapátiban!

A pünkösdi esemény évről évre egyre népszerűbb: a várost és környékét szórakoztató szabadidős rendezvényből tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozóvá nőtte ki magát.

Az elmúlt években a rendezvényen fellépő népszerű előadókon kívül – ahogy ők mondják - a nagyszerű közönségnek is köszönhetik a fergeteges Pünkösdi Fesztivált.

Idén is az ország legnépszerűbb zenekarai jönnek el Gencsapátiba: 4 nap, 3 színpad, több mint 60 előadó
Az ország legkedveltebb előadói egy helyen ebben a semmihez nem hasonlítható 4 napos, hatalmas szabadtéri buliban:
Pénteken: Maszkura és a Tücsökraj, Zaporozsec, Ocho Macho, Hooligans, Deniz, Dj Radnai, Kis Grófo, Black Monkeyz
Szombaton: Majka & Curtis, Kowalsky Meg a Vega, Tankcsapda, Trabarna, Rekop György, Unikum buli, DJ Dominique

Vasárnap: Republic, Soulwave, Halott Pénz, Katapult Dj: Bozóky, Lipóczy feat Szasza, Hősök, PureBeat, Bárány Attila, Voksán Virág aka Dj Flower, Petruska, valamint a Magyarpalatkai Banda és a Gencsi Söprű Regionális Népdalfesztivál
Hétfőn: Ismerős Arcok, Lord, Dr. Rock, Mokka Tribute és még sokan mások.

Ebben az évben a fent említett nagy kedvencek fellépésén túl az a megtiszteltetés érte a szervezőket, hogy helyszínt biztosíthatnak két igazán különleges eseménynek is: a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes szervezésében évek óta nagy sikerrel futó “Gencsi Söprű” Néptáncfesztiválnak, valamint a feltörekvő amatőr zenekaroknak bemutatkozási lehetőséget biztosító, élő zenét népszerűsítő Lezmon kezdeményezésnek is.

A koncerteket kísérő gasztronómiai felhozatal is hasonlóan színes, innen senki nem távozik éhesen, és a Borsodi-nak köszönhetően szomjasan sem!

A FestiPaynek hála pedig a rendezvényen már készpénzzel sem kell bajlódni.

Jegyek elővételben kedvezményes áron beszerezhetők a rendezvény honlapján feltüntetett elővételi helyeken, valamint online a tixa.hu hálózatában.

Minden, amit tudni érdemes itt és az esemény facebook oldalán.

közösség

további frisss

lap tetejére