350 gombóc fagyiért lehet hétfőtől játszani!

frisss.hu • 2016. május 01., vasárnap •
A Frisss Média játékában napi 70 gombóc fagyit lehet nyerni, hangolódva a május 8-i kézműves fagyinapra. Mondjuk a részleteket.
350 gombóc fagyiért lehet hétfőtől játszani!

Az édesszájúaknak kedvez a Frisss Média május 2 és május 6 között. Hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között óránként 10 gombócos fagyisbónt lehet nyerni a Frisss FM 97.7-en. Vagyis naponta 70 gombóc hűvös finomságot sorsolunk ki, naponta más-más fagylaltozó jóvoltából.

Hétfő: Dalma Fagyizó (Szombathely, Pázmány Péter körút 11.)

Kedd: Dolce Vezzo (Szombathely, Király u. 1)

Szerda: Claudia Cukrászda (Szombathely, Savaria tér 1.)

Csütörtök: Príma Cukrászda (Szombathely,  Bocskai körút 8.)

Péntek: Deck Bistro&Bar (Szombathely, Kenderesi út, Csónakázó-tó partja)

Idén negyedik alkalommal tartják országszerte, így Szombathelyen is a “Magyar kézműves fagylalt napját”, május 8-án, vasárnap. A kezdeményezés egyik fő célja, hogy egy napon keresztül 50% kedvezménnyel lehessen fagylaltozni. A kézműves fagylalt napjának másik célja, hogy a cégek támogassanak egy, a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot és lepjék meg őket pár gombóc fagyival, hogy a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében.

A tavalyi évben közel 460 fagyizó vett részt a programban és több tízezer fagylaltszerető ment el aznap fagyizni. Ahogy mi is, a Frisss stábja május 8-án végiglátogatja a fagyizókat, hogy megtudjuk, melyek leginkább szeretett, vagy a legkülönlegesebb nyári nyalánkságok.

Úgyhogy hallgasd a további részletekért a Frisss FM 97.7-et, és játssz! :)

közösség

további frisss

lap tetejére