3 tipp, amivel megtalálhatod a hozzád illő párt

Szerző: frisss.hu/nlcafe - Fotó: pexels.com • 2017. június 20., kedd •
Ha elengeded a parákat és a folyamatos görcsölést, a szerelem hamar bekopogtat az ajtódon!
3 tipp, amivel megtalálhatod a hozzád illő párt

Mindenki szeretne egy olyan kapcsolatot, amiben megértik, szeretik és elfogadják. Sokan már annyira kiábrándultak a rengeteg csalódástól, hogy megkérdőjelezik, egyáltalán létezik-e ilyen. Pedig a képlet nem is olyan bonyolult, csak először önmagadban kell rendet tenned!

Légy önmagad!

Ha egy jól működő kapcsolatra vágysz, akkor előbb önmagadat kell megismerned, elfogadnod és megszeretned. Az élet egyébként sem egyszerű, pláne, ha nem tudod, ki vagy. Próbálj magadba nézni, elemezd a pozitív és negatív tulajdonságaidat. Ha még mélyebbre ásnál, kérheted ehhez a barátaid segítségét is.

Fotó: pexels.com

Légy őszinte!

Mondd ki, amit gondolsz! A kisebb hazugságok is hamar félre vihetnek egy beszélgetést, mert egy teljesen más embert ismer meg a másik, mint aki vagy. Légy őszinte, annál többször kapod vissza ugyanezt.

Nyiss a világ felé!

Felejtsd el, hogy bezárkózol a négy fal közé vagy folyamatos félelemben élsz attól, hogy neked úgysem jön össze semmi az életben. Ez a negatív hozzáállás azonnal lejön rólad! Mennyivel jobb önfeledten, nyitottan hozzáállni a világhoz, az emberekhez. Történhet bármi, ezzel magabiztosságot, hozzáértést, tudatosságot tükrözöl. Ez pedig sokkal vonzóbb a leendő társad számára is. 

via

közösség

további frisss

lap tetejére