3 jel, hogy véget ér a kapcsolatotok

Szerző: frisss.hu/nlcafe.hu - Fotó: liferenegades.com • 2017. március 15., szerda •
Vedd észre, ha már csak pislákol a láng!
3 jel, hogy véget ér a kapcsolatotok

A kapcsolatok elején legtöbbször teljesen elárasztja az agyunkat a lila köd, szó szerint megrészegít minket a szerelem. Lebegünk ebben a szívecskés őrületben, miközben egyfolytában a másikkal szeretnénk lenni. Ilyenkor dúlnak a hormonok. Ez az érzés idővel csillapodik és egészen más dolgok kerülnek előtérbe. Rájövünk, hogy a párunk sem tökéletes, és még az is kiderülhet, hogy egyáltalán nem is illünk egymáshoz. De milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy a kapcsolat a végéhez közelít?

Sokkal több energiát fektetsz a kapcsolatba, mint a másik

A párkapcsolat hasonló egy mérleghez. Hogy harmonikusan működjön, mindkét félnek tennie kell érte. Ha mindig csak te keresed a párod társaságát – például napközben felhívod telefonon –, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy nincs egyensúlyban a kapcsolatotok.

Fotó: independent.co.uk

Nem tervez előre veled

Bár nem lehet mindenki jó szervező vagy tudatos tervező, ettől még érdemes megbeszélni előre a közös programokat. Ha a párod mindig az utolsó pillanatban szól neked, ha elmegy a haverjaival bulizni, akkor valószínűleg nem igazán számolt a jelenléteddel.

Gyakran kellemetlen érzéseid támadnak

Bármilyen fájdalmas néha, a megérzések igenis működnek! Ha szorongsz a párod mellett, gyakran félelmeid támadnak, de valójában te sem tudod megmagyarázni ezeknek az okát, akkor a belső hangod igyekszik súgni neked valamit. Ahelyett, hogy a kellemetlen érzéseket magadban tartod, inkább beszélj róluk a pároddal, így talán az is kiderül, miért vannak.  

Fotó: 99hdwallpapers.com

A helyzet ellenére szeretnéd megmenteni a kapcsolatotokat? Akkor ITT TALÁLSZ pár tuti szerelemmentő tippet! 

Via nlcafe

közösség

további frisss

lap tetejére