25 éves a Ford Strauss

[x] Fotó: Ford Strauss • 2017. március 16., csütörtök •
A Strauss Autószalont Szombathelyen 1992 februárjában alapította meg az Autohaus Strauss, az osztrák anyacég. A Ford Strauss 25 éve megyénk egyik kiemelkedő márkakereskedése.
25 éves a Ford Strauss

1992 óta a Strauss által 5560 új Ford talált Vas megyében gazdára, emellett a cég használt gépjármű, eredeti Ford alkatrészek és tartozékok kiskereskedelmi értékesítésével is foglalkozik. A márkaszerviz minden márka szervizét vállalja, a karosszéria munkákat a hivatalos fényező- és karosszéria műhelyükben végzik. 

„Ausztriában a 90-es évek elején több magyar ügyfelünk is volt, különösen Szombathely környékéről, ezért úgy gondoltuk, hogy helyben szolgáljuk ki őket. A döntést, hogy 25 évvel ezelőtt üzleti célból Magyarországra települtünk, soha nem bántuk meg és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy sok törzsügyfelük 1992 óta hűséges hozzánk” - mondta Edith Sieber, a szalon ügyvezetője.

Középen a Ford Strauss névadója és az osztrák Autohaus Strauss alapítója, Karl Strauss. Frank Szabolcs szervizvezető a kezdetektől dolgozik a Straussnál.

Az elmúlt 25 év alatt számtalan érdekes Ford-modell érkezett, ilyen volt az első Ford Ka, a B oszlop nélküli tolóajtós Ford B-MAX. A közismert Ford Focust 1998-ban mutatták be egy felejthetetlen rendezvényen az autószalonban. 

Az első Ford Focus bemutatója 1998-ban autószalonunkban - világszám volt! 

„Dolgozóink több, mint 10 éve hűségesek hozzánk, többen a kezdetektől, illetve 20-24 éve erősítik csapatunkat. A minőségi kiszolgálást műszaki hátterünk, eszközeink és szaktudásunk folyamatos frissítésével emeljük mindig magasabb szintre.” – nyilatkozott Edith Sieber.

Az első szerelőcsoport

A Strauss Autószalonban március 20-25-ig tartják a Tavaszi Strauss Napokat. Az esemény középpontjában az új Kuga tesztvezetése áll, ajándék téligumi jár új Ford Fiesta, Focus, C-MAX, Kuga  modellekhez, márciusi szerződés (és átvétel) esetén.

Érdemes a Strauss Autószalonba elmenni, akár autóvásárlás céljából, akár a szerviz szolgáltatásait igénybe venni. A www.strauss.hu weboldalon további információkat találunk!

közösség

további frisss

lap tetejére