17 illúzió egy elképesztő produkcióba zárva

BB-KF • 2015. február 21., szombat •
A szombathelyi származású illuzionista Nagy Jonathan, minden eddiginél nagyobb szemfényvesztésre készül. Eltüntettet már limuzint, majd az Ocho Macho együttes segítségével egy autóbuszt is. Most még egy ennél is nagyobb varázslattal készül elkápráztatni a közönséget.
17 illúzió egy elképesztő produkcióba zárva

Az elhatározás közel egy éve született meg és, azóta folyamatosan zajlanak a szervezési és próba folyamatok.

A lélegzetelállító műsort március 20-án 18:30 kezdettel tekinthetik meg az érdeklődők a szombathelyi MMIK nagytermében. A magyarországon egyedülállónak számító show-műsorban, 17 különböző produkciót láthat a közönség.

A kisebb trükkök, mint a lebegtetés, asztaltáncoltatás, zakóvándorlás, mellet láthatunk még egy komolyabb „lélegzetvételű” akváriumból történő szabadulást is. A bűvész elmondása szerint eddig csak kétszer gyakorolta a trükköt és első alkalommal nem sikerült kiszabadulni, legközelebb pedig már csak az élő műsorban fogja végrehajtani a mutatványt. Ezek hallatán nem kis izgalomra számíthatunk az előadás alatt.

A produkcióban fellépő vendégek is részesei lesznek az illúziónak, többek között Hindi Fatima és az őt kísérő Németh Ádám, valamint Dj Jabocca, aki az este folyamán a zenét is szolgáltatja.

Az illúzió és varázslatok szerelmeseinek garantáltan felejthetetlen estében lesz részük, ha úgy döntenek megtekintik az előadást. 

Egy kis kedvcsináló videó:

 
És ilyen, amikor Nagy Jonathan beszabadul a FrisssFm stúdiójába:
 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére