10 film, amiért érdemes lesz beülni a moziba a közeljövőben

Frisss.hu/index.hu - Fotó: impawards.com • 2017. május 03., szerda •
Májusban és júniusban sem kell félnünk a jó filmek hiányától.
10 film, amiért érdemes lesz beülni a moziba a közeljövőben

A galaxis őrzői vol. 2 - Május 4.

Peter Quill ismét visszatér, hogy furcsa bandájával megmentse a galaxist, ahogy az előző részben is tették. A rajongók nagyon örülhetnek, hiszen végre megismerhetik Peter apjának kilétét, valamint Groot is újra elkápráztathatja őket immár facsemeteként.

Julieta - Május 4.

A film Alice Munro két novelláján alapul. Bár a történet nem a szép oldalát mutatja be a szülő-gyermek kapcsolatnak, mert a filmben anya és lánya nehezen dolgozzák fel a családfő elvesztését. Anyák napjára remek ajándék lehet az édesanyáknak.

Arthur király - A kard legendája - Május 11.

Sokan kételkednek a Guy Ritchie rendezte filmben, mert állítólag sok utóforgatás történt, ami nem szokott jót jelenteni. Ennek ellenére ígéretesnek tűnik a rengeteg egzotikus állat, amelyet az előzetes ígér. A szereplőkre nem lehet panasz: Jude Law, Eric Bana, Charlie Hunnam és Aiden Gillen is megvillantja tudását a modernizált Arthur király sztoriban.

Vademberek hajszája - Május 11.

Az új-zélandi bozótosban virágzik ki egy intézeti árva és egy morcos öregember szívmelengető kapcsolata Taika Waititi filmjében. A szereplők nyomában kommandósok és gyermekvédelmisek nyargalnak, hogy az izgalomból is kijusson a nézőnek.

Alien: Covenant - Május 18.

Ez talán a legjobban várt film a következő hónapokban. Nehéz elhinni, de Ridley Scott legújabb műve még a korábbiaknál is félelmetesebb szörnyeket ígér. Az alap egy ígértesnek tűnő bolygó felé tartó űrhajóról indul. Aztán persze kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, és  a minden jót megtermő föld, sokkal veszélyesebb, mint hitték a szereplők.

Frantz - Május 18.

A film főszereplője Anna, aki szerelmét, Frantz-ot gyászolja. A férfi sírjánál megjelenik egy rejtélyes férfi, aki az elhunyt szüleiben is nyugtalanságot kelt, hát még Annában. A lány a férfi nyomába ered, hogy kiderítse, mi kötötte őt a halotthoz. A közönséget mindig megosztó rendező, Francois Ozon legújabb filmje nyugodtnak tűnik, de Ozon munkáit ismerve, biztos lesz benne valami csavar.

Utóhatás - Június 1.

Arnold Schwarzenegger nemet mondott a Predator-rebootra és A feláldozhatók folytatására is, és bevállalta az Utóhatást, amely megtörtént eseményeken alapszik. A színész egy családját repülőgép-katasztrófában elveszített férfit alakít, aki kézbe akarja venni a dolgokat, hogy felelősségre vonja a légi irányítót.

Wonder Woman - Június 1.

A DC sem maradhat el a Marvel mögött, igazi különlegességet hoz a képregény-filmek terén, ugyanis a film főszereplője egy szuperhősnő lesz. Wonder Woman, vagyis Diana Prince története már önmagában is különleges, hiszen egy nők által lakott szigeten élt, mielőtt a repülőbalesetet szenvedett férfivel elutazik, hogy megállítsa a háborút. Talán ezúttal beválnak a DC számításai és a kritikusok, rajongók elégedettek lesznek.

A múmia - Június 8.

Egy másik nagy kedvenc is újra életre kel. Az Universal tervei kicsit hajaznak a Marvel korábbi elképzeléseihez, vagyis először külön szörnyes világokat mutatnak be, ami aztán később összeáll egy nagy kerek egésszé. A főszereplő egy meggyilkolt papnő múmiáját ássa ki, aki aztán mindenféle szörnyet szabadít a világra. A film állítólag nem a korábbi Múmia-filmekből, hanem egy 1932-es horrorlegendából építi fel a történetet.

Csajok hajnalig - Június 15.

Egy igazi nőcis filmnek ígérkezik a Csajok hajnalig, amiben Scarlett Johansson a barátnőivel lánybúcsúra megy, de a dolgok közben kissé elfajulnak, és a lányokból kitörnek a vad, mulatni vágyó nők. A vígjáték az előzetes alapján tele lesz poénokkal.

via index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére