Szombathelyi Haladás vs. Weöres Sándor Színház

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. február 18., csütörtök •
Nem mindennapi csocsóbajnokságon mérte össze tudását a szombathelyi focicsapat és a szombathelyi színészgárda.
Szombathelyi Haladás vs. Weöres Sándor Színház

A hangos hajrázástól majd szétrobbant a Krúdy Klub oldala, úgy szurkolt a közönség a csapatoknak. A csocsó kupában a Szombathelyi Haladás futballistái a Weöres Sándor Színház színészeivel mérkőztek meg a csocsóasztal mellett. A kétszer négy perces meccseket sok nevetés és hangos bíztatás kísérte.

Mészöly Géza, a Haladás edzője elmondta, remélik, a jövőben több darabot is meg tudnak nézni, hiszen ez a közös csocsózás remek alkalom arra, hogy összejöjjön a két társulat. Az edző elmondta, hétvégén a Vasas ellen lépnek pályára, - amiről amúgy a frisss.hu is beszámol szombaton– valamint hozzátette, ez a mostani csocsózás is segíti a csapategység erősítését. A labdarúgók egy egyedi, mindenki által aláírt eredeti Jordán feliratos mezzel és egy focilabdával lepték meg Jordán Tamást, aki szemlátomást nagyon örült az ajándéknak.

A színház direktora a meccsek előtt felhívta Koltai Róbertet is, aki elmondta, nagyon szurkol mindkét csapatnak.

A színház csapatában: Jámbor Nándor, Matusek Attila, Kálmánchelyi Zoltán, Horváth Ákos, Balogh János és egyetlen nőként, Hartai Petra játszott.

A Haladás csapatában: Gyurján Márton, Angyal Zsolt, Sasa Popin, Gaál Bálint, Nagy Patrik, Schimmer Szabolcs, Iszlai Bence, Halmosi Péter játszott. 

Az eredmények pedig így alakultak: 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére