• Érmek Londonból

  Érmek Londonból

  Szerző: frisss.hu Fotó: Leo Karate-do SE • 2017. november 18., szombat • 15:59

  Remekül szerepeltek a brit fővárosban a szombathelyi Leo Karate-do SE sportolói. Gál Róbert tanítványai mindhárom éremből egyet-egyet hoztak haza. ...

 • Az igazi János vitéz

  Az igazi János vitéz

  Szerző: frisss.hu Forrás: www.rackeve.hu www.jegyzo.hu • 2017. november 16., csütörtök • 19:00

  Régóta él egy legenda, miszerint Petőfi Sándor János vitéz alakját egy ráckevei jobbágyfiúból lett huszárkapitányról, nevezetesen Horváth Nepumuki Jánosról mintázta. A szép legendát ugyan teljes bizonyossággal ...

 • Apró trükkökkel a tökéletes ruhatárért

  Tudni szeretné, hogyan lehet apró gesztusokkal nagy hatást elérni? Hogyan tegyen elbűvölő első benyomást? Miből álljon "a tökéletes ruhatára", amelyben minden alkalomra talál megfelelő darabot és minden darabját szereti is?

 • Tisza-parti búcsú

  Kikapott Szolnokon a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdacsapata és a 89:79 arányú vereségnek köszönhetően a szombathelyiek már biztosan nem juthatnak be a FIBA Európa Kupa második csoportkörébe.

 • Meme, a vakmerő hálóőr

  A „Meme" becenevű, magas termetű, jó alakú, harmonikus mozgású, nagyon népszerű kapuvédő volt. Páratlan képességekkel rendelkezett, fantasztikusan gyors és rendkívül ruganyos volt. Kiváló érzékkel helyezkedett, hatékonyan öklözött és biztosan fogta a labdát. Vasi sporthistória című új sorozatunkban elsőként róla olvashatnak.

 • Magyar Brands díjas a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

  A Büki Gyógyfürdő Zrt. főszezonzáró sajtótájékoztatóját tartott. Az esemény keretében vette át a fürdő a Magyar Brands elismerő oklevelét is, melyet az idei évben a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.

 • Győzelemmel felérő vereség

  Óriási küzdelemben 28:27 arányú vereséget szenvedett a Szombathelyi Haladás női kézilabdacsapata a városi rivális SZKKA otthonában. A zöld-fehérek teljesítménye minden előzetes várakozást felülmúlt, Kovács László tanítványai óriási erkölcsi győzelmet arattak.

 • Kezd elhúzni a nagy trió, de azért az Alba kapaszkodik

  Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság 7. fordulójában mind a három dobogós csapat nyert. A Falco és a Szolnok idegenben, míg a Körmend otthon diadalmaskodott.

 • Emlékkönyv a 11-es Huszárokról

  Sajnálhatja, ha nem vette észre, hogy a magyarok a legjobbak – áll a Paul von Hindenburgtól származó idézet a 11-es Huszárokról szóló könyv hátsó borítóján. Azaz az I. világháborús német tábornagy tökéletesen tisztában volt azzal, hogy milyen értéket is képviselnek a magyar katonák, azon belül is a huszárok. Ezt bizonyítja az osztrák vezérkari főnöknek, Conrad von Hötzendorfnak szóló üzenete is.

 • A legjobb helyek az EPCOS munkatársaknak jártak a stadionnyitó Haladás meccsen (x)

  Az új Haladás Sportkomplexum egyik legexkluzívabb helyiségében, a Skyboxban, különleges kiszolgálás mellett nézhették végig a megnyitót és az új csarnokban szervezett első mérkőzést az EPCOS munkatársai. A vállalat az ügyvezetés mellett 12 kolléga számára biztosította ezt a lehetőséget.

 • Stadionavató győzelemmel

  A Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapata 3:1-es győzelmet aratott a horvát NK Osijek (Eszék) ellen azon a gálamérkőzésen, mellyel a zöld-fehérek új stadionját avatták fel.

 • Elkészült a Haladás új sportkomplexuma

  Másfél év alatt valamivel több mint 15 milliárd forintból készült el a Haladás VSE új sportkomplexuma. A létesítményt két felvonásban adják át. Szerdán délelőtt a munkacsarnokot avatták fel, este pedig a stadion átadása következik majd.

 • Csillogó adventi vásárok Európában

  Advent közeledtével egyre több helyen nyílnak meg a karácsonyi vásárok A fűszeres forralt bor, puncs és mézes sütemény illatú tereken sétálgatni itthon is nagyon hangulatos program - de ha egy európai utazással kötjük össze az ünnepi időszakra készülődést, akkor a környező vagy távolabbi országok középkori hangulatú terei szolgálnak háttérként a karácsonyi bevásárláshoz. A bécsi, pozsonyi, grazi hangulatot sokan már jól ismerik, most nézzünk körül, mert érdemes egy kicsit távolabb is!

 • Parlamenti látogatás

  A Vas megyei Bucsu, Dozmat, Sé és Torony községekből összesen 124-en látogattak el szervezett keretek között a Parlamentbe. A vendégeket Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke fogadta az Országházban.

 • Gólparádé győzelemmel

  Harmadik mérkőzését nyerte meg a Szombathelyi Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapata. A zöld-fehérek ezúttal egy rendkívül gólgazdag meccsen verték 54:39-re a sereghajtó VKL SE Győr együttesét.

 • A jövőről szól a „Tűzmadár”

  Ez a fa, melyet ma elültettünk nem a pusztulásra vár, hanem a virágzásra és az elkövetkezendő 500 eztendőre – hangzott el azon az ünnepségen, melyet a Szombathelyi Református Egyházközség rendezett a reformáció 500. évfordulójának tiszteletére.

 • Már a második helyen áll a Hali futsalcsapata

  A sereghajtó Bőny otthonában 4:1 arányú győzelmet aratott a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A vasiak sikerüknek köszönhetően feljöttek a bajnoki tabella második helyére.

 • Ahogy nő a technológiai fejlődés, úgy mennek össze a termékek (x)

  Korábban a számítógépek sem akkorák voltak, mint ma a laptopok. Egy fél szobát betöltöttek, és a funkciójukat tekintve csak adatkezelésre, tárolásra használták őket. Ma már játszani és rajzolni is lehet, animációkat készíteni, szellemi munkát végezni, kapcsolatot ápolni, igazából bármire használható.

 • A nemzetközi kupában is menetel a Falco

  A magyar bajnokság mellett a FIBA Európa Kupában is határozottan jó teljesítményt nyújt eddig a Falco-Vulcano Energi KC kosárlabdacsapata. A szombathelyiek a csoportkör harmadik fordulójában a macedón Karposz Szokoli együttesét verték 108:87 arányban.

 • Ismét nyertek a Hali női kézilabdázói

  Alsóházi rangadót nyert a Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapata. A Nyugati-csoportban szereplő szombathelyiek ideiglenes répcelaki otthonukban győzték le 31:29-re a Csurgó együttesét és feljöttek a tabella 10. helyére.

 • Tesztelték az új Hali-stadiont

  A november 8-i ünnepélyes átadó ünnepség előtt két tesztmérkőzést játszottak a Haladás új stadionjában. A találkozókat közel ötezer néző tekintette meg a helyszínen.

 • Pénteken indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum Nyitóünnepségére

  Szombathely, 2017. október 25. – Pénteken 12 órakor indul a jegyértékesítés a Haladás Sportkomplexum 2017. november 8-án megrendezésre kerülő nyitóünnepségére, melyre a Rohonci úti stadion épületrészében kerül sor.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére