EPCOS Galaxy nyílt nap

(x) • 2017. december 04., hétfő •
Szülők, diákok, tanárok FIGYELEM. 2017. december 16-án nyílt napot szervez az EPCOS. A nyílt napra Magyarországon egyedülálló programokkal készül a vállalat. A résztvevők megnézhetik Magyarország első 3D KÖDVETÍTÉSÉT, és elsőként hallgathatják meg, élőben a SAVERNE zenekar által készített EPCOS Galaxy zenét.
EPCOS Galaxy nyílt nap

A december 16-án 14 órától 17 óráig tartó különleges EPCOS Galaxy Nyílt Napon a résztvevők nem csak az EPCOS Oktató Központot ismerhetik meg belülről, de kipróbálhatják a tanműhely gépeit és bejárhatják a gyárat is. A vállalat szakképzési vezetőjétől megtudhatnak mindent az EPCOS közreműködésével zajló technikus és gépészmérnökképzésről. Megismerhetik a jelentkezés feltételeit. Megtudhatják milyen állások, karrierutak nyílnak meg azok előtt a diákok előtt, akik az EPCOS-nál szereznek technikus végzettséget vagy gépészmérnöki diplomát.

A Nyílt Napon fellép a SAVERNE. A zenekar bemutatja a speciálisan erre az alkalomra készített EPCOS Galaxy zenét. A Nyílt Napon az EPCOS bemutatja Magyarország első 3D KÖDVETÍTÉSÉT. A résztvevők élőben találkozhatnak a Galaxis szuperhőseivel is.

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ: kepzes@epcos.com (név / iskola / osztály)

IDŐPONT: 2017. december 16. 14:00-17:00

HELYSZÍN: EPCOS Oktató Központ (Szombathely, Csaba u. 30.)

Lépj be az EPCOS Galaxisba, ahol a jövő szuperhősei szereznek szakmát!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére