A legjobb helyek az EPCOS munkatársaknak jártak a stadionnyitó Haladás meccsen (x)

• 2017. november 09., csütörtök •
Az új Haladás Sportkomplexum egyik legexkluzívabb helyiségében, a Skyboxban, különleges kiszolgálás mellett nézhették végig a megnyitót és az új csarnokban szervezett első mérkőzést az EPCOS munkatársai. A vállalat az ügyvezetés mellett 12 kolléga számára biztosította ezt a lehetőséget.
A legjobb helyek az EPCOS munkatársaknak jártak a stadionnyitó Haladás meccsen (x)

A megnyitón résztvevő kollégák munkájuk elismeréseként kaptak belépőt a maximális kényelmet nyújtó, speciálisan kialakított páholyba. Kollégáink a stadion legjobb részéről, all-inclusive kiszolgálás mellett szurkolhattak; a Skyboxban korlátlan étel- és italfogyasztás is jár a vendégeknek. A Sportkomplexum nyitó mérkőzésén a vállalat minden területe képviseltette magát. Területenként 2-2 munkatárs szurkolhatott a Haladás csapatának a nyitó meccsen a stadion legjobb helyeiről.

A vállalat rendkívül sokat tesz azért, hogy a munkatársak a munkaidőn kívül is feltöltődhessenek, különleges élményekkel gazdagodhassanak. Sporteseményekre, koncertekre rendszeresen sorsolnak belépőket a munkatársak között, de a kollégák munkájuk elismeréseként is kaphatnak belépőket városi nagyrendezvényekre.

Ha Te is csatlakoznál az EPCOS csapathoz, lépj be az EPCOS Karrier Központba: www.csabautca30.hu

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére