Szinglik a karneválon

JZS • 2012. augusztus 23., csütörtök •
Ma este beindul a karnevál. Előkerülnek a tógák, lecsúsznak a borok, vonulnak a légiósok. Ilyenkor mindannyian kicsit lazábbak, nyitottabbak vagyunk. Összefutunk régi ismerősökkel, hajnalig múlatjuk az időt a vásári forgatagban. Manapság gyakran vetődik fel a kérdés, hogy mégis hol ismerkedjünk?! Nos, szerintünk a karneválon!

A felvonulók között is akad sok csinos szingli - Forrás: www.savariakarneval.hu

Ez az időszak azért jó, mert kicsit ki tudunk mozdulni a komfort zónánkból. Kánya Kata színművész, és párkapcsolati tanácsadó rádiónknak már korábban elmondta, hogy ez az első és legfontosabb, amit meg kell tennünk, ha ismerkedni akarunk. A karnevál tökéletes alkalmat kínál erre.

Ismerkedj önkéntesen

A szervezők minden évben önkéntesek jelentkezését várják, akik aktívan közreműködnek a rendezvény lebonyolításában. Az információs pontok például jó alkalmat kínálnak arra, hogy olyan emberekkel is könnyedén szóba elegyedjünk, akikkel más körülmények között nem mernénk beszélgetést kezdeményezni. Jó hír, hogy még mindig lehet jelentkezni önkéntesnek a Savaria téren. És, mint azt Murai Szabolcstól, az önkéntesek koordinátorától megtudtuk, már több mint százan vannak. Ami azt jelenti, hogy ezzel rögvest nulláról, százra emelkedik az ismerkedési lehetőségeink száma.

Tömeg a Borok utcájában - Forrás: www.savariakarneval.hu

Lazuljunk a Borok utcájában

Jó kis ismerkedési lehetőség egy pohár borral a kézben egy számunkra vadidegen asztaltársaságba cseppenni – érthető okokból, hiszen általában vadászni kell a helyek után. Ha bevetné a „véletlenül megbotlós, itallal leöntős” trükköt, akkor azt lehetőleg fehérborral tegye.

A lovasok helyett lehet, hogy Ámor nyila talál majd el - Forrás: www.savariakarneval.hu

Észrevétlen „kerítés”

Már régóta szeretne összejönni ismerőse, ismerősével?! Itt a tökéletes alkalom. Szervezzenek egy „véletlen” találkozást, ahol feszengés nélkül kezdhetnek beszélgetni. Ugyanez vonatkozik azokra is, akik kerítőként szeretnének összeboronálni két embert. Így csak az időzítésről kell gondoskodni, a két fél pedig maga döntheti el, hogy lesz-e folytatása.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére