Horoszkóp: mit jósolnak a csillagok júliusra?

Frisss • 2013. július 01., hétfő •
Problémák a munkahelyen, vagy éppen sikerek a szerelemben. 2013 júliusa sok meglepetést tartogat minden csillagjegy számára. Összeszedtük, hogy miket. Íme a 2013. július havi horoszkóp. Tekintse meg!
Horoszkóp: mit jósolnak a csillagok júliusra?

Kos

Ebben a hónapban a család kerül a középpontba. Előfordulhat, hogy ingatlanügyekkel kell majd foglalkoznia, a munkában örvendetes változások várhatók. Most nem érdemes munkát váltania, tegye azt inkább a következő hónapban. Ha külföldre utazik, mindenképpen kössön biztosítást.

 

Bika

Most a barátokkal lehet elfoglalva, különösen azokkal, akik a munkájával vagy a megélhetésével kapcsolatban vannak. Egy váratlan hírt vagy találkozást hozhat ez a hónap, amely talán az első percben meglepetést szerez, de amint jobban elgondolkodik rajta, rájön, hogy a lelke legmélyén tudta, ez be fog következni. Amennyiben szülő feladatokat is ellát, gyermeke boldogulása miatt tele lehet aggodalommal.

 

Ikrek

Ez a hónap a biztonság megtalálásának időszaka. Most egy nyugodtabb hónap következik. Júliusban anyagilag is megtalálhatja a számításait. A szerelem egén még kisebb viharfelhők tornyosulnak, de nincs olyan, amelyet ne tudna megbeszélni

 

Rák

A július sikereket hoz a munkában. Egy utazás is nagyon jól sikerülhet, az is lehet, hogy egy külföldi út lehetősége adódik. Ez az időszak alkalmas arra, hogy kölcsönt vegyen fel vagy banki tranzakciót bonyolítson le. A szerelmi harmóniára azonban még várnia kell, különösen, ha akár ön vagy a partnere házas.

 

Oroszlán

Gondokat hozhat a július a szerelemben. Lehet, hogy egy régi szerető vagy házastárs nyomozgat, és teszi nehezebbé az életét vagy valaki megpróbál belerondítani jelenlegi kapcsolatába. Ne vállaljon olyan terheket, amelyeket nem bír, mert erre most sok minden rámehetnek. Érdemes lenne új munka után nézni.

 

Szűz

Sok gond nyomaszthatja ebben a hónapban ingatlanügylet vagy a család miatt. Tele van aggodalommal, a hivatalos ügyek sem haladnak olyan gördülékenyen, mint ahogy szeretné. A hónap vége felé fordul a kocka, és ami most nem vagy nagyon nehézkesen megy, később sikeres lesz, és elégedetté teszi. A szerelemben feszültség mutatkozhat ebben a hónapban. Nézzen magába!

 

Mérleg

Ne kezdjen viszonyt a munkahelyén. Ez a legfontosabb tanács júliusra. A munkában még mindig vannak olyan dolgok (vagy emberek), amelyek nyomaszthatják, ez azonban lassan oldódni látszik. A hónap végén már könnyebben veheti az akadályokat.

 

Skorpió

Tévúton jár, ha a munkahelyén keresel társat magának. Ugyan találhat valakit, akibe belebolondulhat, de az érzés nem lesz kölcsönös. Ne kockáztasson, különösen akkor, amikor nagy szakmai karrier előtt áll. A baráti viszonyait átitatja az érdek, amely kölcsönös. Azért járjon nyitott szemmel. Ki tudja, lehetet már az orra előtt van az társ, aki mellett úgy érezheti, hogy révbe ért.

 

Nyilas

Az élete új fordulatot vesz, és minden más kerékvágásban folytatódik, mint eddig. A szerelemben pedig egy fantasztikus találkozásra kerülhet sor. Pénzügyek terén még mindig sok a kiadás, de bevétel is lesz!

 

Bak

Valakinek a hiánya most erősebben élhet Önben. Ráadásul gyermekei miatt is szoronghat, amely azonban felesleges. Ha házas, partnered viselkedése kellemes meglepetésként érheti. A munkahelyén nagy átalakulások várhatók, talán még kinevezésben, elismerésben is része lehet.

 

Vízöntő

Pénzügyekben egy váratlan, kedvező lehetőséghez juthat, még az is lehet, hogy megcsíphet egy jó állást. Baráti kapcsolatai átalakulóban vannak.Van, akit elveszít, de lesznek új emberek az életében. Ne bánkódjon ezen.

 

Halak

A munkahelyén akadhatnak problémák. Fél, hogy megszűnik az állása, vagy változik a felettese személye, esetleg túl nagy nyomás nehezedik Önre. Ingatlannal kapcsolatban egyetlen lépést se tegyen. Anyagi ügyei biztatóbban alakulnak.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére