Heti Top: No Doubt - Settle Down (Mi játsszuk a slágereket! - 35.hét)

HÁ • 2012. augusztus 30., csütörtök •
FrisssFM 97.7 Mi játsszuk a slágereket! Hangzik el a szlogen napjában rengetegszer a rádió hullámhosszán. A FrisssFM zenéjével próbálja kiszolgálni a lehető legszélesebb réteget, ezért rengeteg nagysikerű slágert hallhatunk viszont a rádió hullámhosszán. Ezért a Frisss.hu, a FrisssFM-el való tagadhatatlan kötődés jegyében hétről-hétre bemutatja, hogy melyik a FrisssFM által legtöbbet játszott, legnépszerűbb, illetve a hét legnagyobb újdonságának számító dal.

Íme egy kis ízelítő a múlt hét slágereiből. Az év 35. hetében a legtöbbet játszott szám, most egy 26 éves kaliforniai bandáé, míg az újdonság egy svéd szupersztáré.

A hét újdonsága: Otto Knows - Million Voices

Otto, már egy csodálatos remixet ajándékozott nekünk a „Hide And Seek” formájában, vártuk a svéd szupersztár következő nagy-durranását. Avicii vette most a szárnyai alá a fiatal zenészt, így most vele karöltve készített egy dalt és a svéd nem okozott csalódást ezzel a félelmetes új dallammal.

Heti Top: No Doubt - Settle Down

A No Doubt 1986-ban, a kaliforniai Anaheimben alakult együttes. Eredetileg ska-zenekarként alapította meg John Spence, Eric és Gwen Stefani. Az együttes azonban 2004-ben pihenőre ment, mert énekesük: Gwen Stefani szólókarrierbe kezdett, ám 2008-ban az együttes bejelentette, hogy új albumon kezdtek dolgozni, egyelőre Stefani nélkül, aki akkor második gyermekével volt terhes. Már újra együtt a banda és azóta is töretlenül muzsikál, a héten ők nyerték a Top kategóriát.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére