Egy éves a Sárvári Fürdő családi részlege

HÁ • 2011. december 16., péntek •
Pontosan egy évvel ezelőtt adták át a Sárvári Fürdő családi részlegét. Az egyik legkedveltebb vasi fürdőhely közel 3 milliárd forintból valósította meg a beruházást. A cél a nagyobb látogató közönség mellett, a gyermekek számára biztosított szórakozási lehetőség a téli időszakban is. Hogy a fejlesztés beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket, arról Vacsura Miklóst, a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő ügyvezetőjét kérdeztük.
Egy éves a Sárvári Fürdő családi részlege

Elevenítsük fel, hoyg mi található az egy éve átadott részlegben.
A családi részlegünkben található minden olyan, ami kint is megtalálható a fürdőben. Van egy baba-élmény medence az apróságok számára, a 6-9 éveseknek is van egy élmény medencénk és a szülők számára is van egy kellemes hely, ahonnan nyomon követhetik a csemetéjüket. Ezen kívül kialakításra került egy pelenkázó, pihenő és átmelegedő szoba, szintén a piciknek. Elkészült egy mászófal, ami 8 méter magas, itt az animátoraink segítenek a mászás elsajátításában. Az emeleti részen van egy mozi, ahol lehetőség van több nyelven filmeket nézni, valamint ide áttelepült a fitness részlegünk, épült hullámmedence, csúzdapark, és nem utolsó sorben egy bowling-pálya.

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a fejlesztés?
A bővítésnek köszönhetően a sárvári egy komplex fürdő lett, amely kellemes kikapcsolódást kínál minden korosztály számára. Az építkezés évében 511 ezer vendégünk volt, az idei év végéig meghaladjuk a 700 ezret. A látogatottságunk nagyon szép számban növekedett, és a hotelnek is 90% fölötti volt a telítettsége. Emelett a beruházásnak köszönhetően a járulékos költségeink is csökkentek, a hőszivattyúknak és a hideg-meleg vizes kutaknak, valamint a párátlanítóknak köszönhetően. Az országban egyeülállóként alkalmaztuk az ultraszűrős eljárást, mely sokkal higénikusabb minden eddiginél.

Készülnek valamivel karácsonyra?
Folyamatosan vannak érdekes éjszakai programjaink. Úgy gondoljuk, hogy a karácsony a családoké, különösebb ajándékot a vendégek számára nem készítettünk. Nagyon sok ajándékutalvány van, amit a vendégek akár ajándék gyanánt megvásárolhatnak.

Szilveszter?
Fantasztikus szilveszteri ajánlatot kínálunk. A régi fürdő részben diszkó lesz, valamint éjszakai koktélparty. Az új rész emeletén pedig egy rendkívül elegáns gálavacsora lesz éjszakába nyúló bulival, fellépőkkel és illúziónistákkal. Úgyhogy szeretettel várunk mindenkit.

A fürdő ünnepi nyitvatartása:

A fürdő ünnepi nyitvatartása decemberben:
december 19: a családi fürdőszárny csak 17 óráig tart nyitva. A gyógyfürdő rész zavartalanul 22 óráig üzemel.
december 24: zárva
december 25: 14-22 óra
december 26-tól minden nap 8-22 óra
Szilveszter éjszaka a gyógyfürdő szárny hajnali 4-ig tart nyitva (a családi fürdőszárny az ünnepi gálavacsora miatt december 31-én csak 18 óráig üzemel).
21 óra után a fürdőbe a Szilveszteri programokra külön belépő szükséges. 
2012. Január 1: 8-22

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére