Sárváron nyaral családjával a Valami Amerika sztárja

mzs • 2013. augusztus 18., vasárnap •
Szabó Győző és párja Rezes Judit, valamint kisfiuk, Mihály Simon Sárvárra látogattak, hogy elszakadva a nagyváros zajától ebben a romantikus és csendes kisvárosban töltsenek néhány napot.
Sárváron nyaral családjával a Valami Amerika sztárja

Egy átlagos csütörtök délután egy sárvári hipermarket sorai között egy – a mozivászonról ismerős – férfiarc tűnik fel. Messziről egy átlagos család idilli képét mutatják. Anyuka, apuka, tolja a kisautós kosarat, melyben egy cuki szőke, három év körüli gyerkőc ül, és túró rudit majszol. Kicsit közelebb érve kezd motoszkálni a fejemben, hogy nekem ők ismerősek valahonnan, ők nem átlagosak. És igen beugrik, a szalmakalapos férfi nem más, mint Ákos a Valami Amerika című filmből. Alias: Szabó Győző. A csinos szőke hölgy pedig Rezes Judit, Jászai Mari-díjas színésznő.

Szabó Győzőt gyakran látni Szombathelyen. A 2010/2011-es évadtól a szombathelyi Weöres Sándor Színház állandó színésze, Madách Imre: Az ember tragédiája című színműben debütált Ádám szerepében. Mostanában pedig a kábítószerhez fűződő múltbéli viszonya miatt került a média középpontjába.

Tavaly jelent meg Toxikoma – 10 év drogvallomásai című könyve, mely rögtön az eladási lista élére került. „Azt akartam ebben a könyvben leírni, hogy mindenki megtudja, mi a helyzet. Milyen helyzetbe kerültem, mert ezen az egész ország megdöbben, és nem véletlenül: terápiás jelleggel írtam ezt a könyvet. Van egy 15 éves lányom, nézem a tévét, ami tele van ginás (dizájndrog) sztorikkal, a Youtube-on könnyen bárki megtalálhatja, hogyan lehet mindenfélékből cuccot csinálni. Elég rohadt világ van.”

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére