Megnősül Fehér Balázs a The Carbonfools énekese

Frisss • 2013. július 11., csütörtök •
Rossz hírrel szolgálhatunk a Fehér Balázsért rajongó hölgyeknek. A The Carbonfools énekesének ugyanis, a hétvégén bekötik a fejét. Hogy ki a titokzatos, szerencsés hölgy, az is nemsokára kiderül. Különleges meglepetésként, a Balaton Soundon a közönséggel is megünnepli a jeles eseményt az ifjú pár.
Megnősül Fehér Balázs a The Carbonfools énekese

Sűrű hetei voltak a The Carbonfoolsnak, szinte megállás nélkül koncerteztek közben a legnagyobb titokban szervezték Balázs esküvőjét is. A szertartás és a lagzi egyik része szűk, családi és baráti körben zajlik majd a hétvégén. A zenekar erre az időszakra sem hagyja abba a koncertezést, így, aki pénteken ellátogat a Dürer Kertbe a The Carbonfools- colorStar közös bulira az sem fog csalódni, hiszen a vőlegény ugyanúgy teljesíti majd énekesi kötelezettségeit. Sőt másnap sem változik semmi, amikor Kecskemétre mennek koncertezni a srácok. Vasárnap azonban különleges meglepetésre készül a zenekar a soundos koncertjük előtt. Délután hatkor szekérre ültetik az ifjú párt, akik mennek egy kört a fesztiválon, hiszen szeretnék, ha a közönséggel közösen is megünnepelnénk a jeles eseményt.

„Balázs már régóta tervezte, hogy bemutatja szíve választottját, most érezték úgy, hogy eljött a pillanat. Természetesen operatőreink rögzítik a sajátos fesztivál-lagzit, így azt hamarosan mindenki megnézheti majd. „ – nyilatkozta a zenekar.

Este kilenckor pedig irány a színpad, hogy még elcsípjék a balatoni naplemente fényeit.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére