Jön az új Bridget Jones-könyv!

JZS, FemCafé • 2013. október 14., hétfő •
Mark Darcy halott, a nyomda pedig kalamajkába keveredik - jön az új Bridget Jones sztori, és már most áll a bál!
Jön az új Bridget Jones-könyv!

Megtréfálta a nyomda ördöge az új Bridget Jones-kötet nyomdászait: a regény első példányaiba belekeveredett Sir David Jason memoárjának egy része. Helen Fielding új könyvét ugyanis egy időben nyomták az elismert brit színész munkájával, mivel mindkét mű megjelenését a brit könyvkiadás "szupercsütörtökjére" időzítették. Ilyenkor a karácsony előtti könyvszezonban, több mint 1500 mű kerül egyszerre a boltokba.

"A nyomdászok egy igazi Bridget-pillanatot éltek át" - jegyezte meg a Vintage kiadó szóvivője hozzátéve, hogy visszahívta a hibás köteteket, hogy a helyes verzióra cserélje őket. A hibát a nyomtatás elején készült példányoknál fedezték fel. A csajos regény közepén 40 oldalnyi található David Jason visszaemlékezéseiből.

Ami az új sztroit illeti lesznek meglepetések: Fielding népszerű hőse, Bridget Jones ebben a kötetben öt éve megözvegyült Twitter-megszállottként tér vissza. A regény brit rajongói nem vették jó néven az írónőtől, hogy eltemette Mark Darcyt, elvégre az 1999-ben megjelent legutóbbi Bridget-könyvben épp csak eljegyezte Bridget-et. Hogy a magyar olvasók miként értékelik a fejleményeket jövő februárban kiderül, hiszen a regényt akkor dobják piacra magyarul. Alig várjuk!

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére