Az Animal Cannibals játszik a gólyáknak és a ballagóknak

bz • 2012. március 02., péntek •
Az Animal Cannibals lesz a sztárvendég szombaton a Művelődési és Sportházban, ahol első alkalommal rendeznek Gólyabál és Szalagavató After Partyt. A grandiózusnak ígérkező buliról érdeklődtünk a főszervezőtől. Németh Márk, a szombathelyi városi diákönkormányzat alpolgármestere elmondta: szeretnék összehozni, megmozgatni a szombathelyi középiskolásokat.
Az Animal Cannibals játszik a gólyáknak és a ballagóknak

Mi volt a közös buli szervezés célja?

Szeretnénk megmozgatni az egész középiskolás réteget. Szombaton délután öttől tízig az elsősöknek szervezzük a gólyaavatót. Ez egyfajta vetélkedő lesz és kiderül, hogy melyik lesz Szombathely legjobb gólyaosztálya. Este tíztől pedig rajtol az after party az idősebbeknek, ahová a vetélkedő résztvevői mellett a negyedikeseket is várjuk szeretettel, hiszen a városban már véget értek a szalagavatók.

Hogyan gondoskodtok a megfelelő hangulatról?

Meghívtuk az Animal Cannibals együttest, ők lesznek az est sztárjai. Valószínűleg fél 12-kor lépnek színpadra. Utánuk hajnali 1-től Dj Edo Denova, az egyik magyar zenetévé felfedezettje játszik majd. A bemelegítésről Chris-M & Mr. Olivér gondoskodik.

Mennyi lesz a belépőjegy?

A belépés ingyenes. Úgy gondoltuk, hogy mivel első éves a rendezvény, szeretnénk minél több diákot ott látni, aki jól érzi magát.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére