Válassz jó műkörömépítő zselét!

szponzorált tartalom (x) • 2020. május 23., szombat •
Valld be, hogy te is álmodoztál már arról, hogy megtalálod az ideális műkörömépítő zselét! Sajnos el kell keserítsünk, ilyen nem létezik, de van olyan, ami piszkosul közel áll hozzá, és ha jó a technikád, akkor nyert ügyed van! Lássuk is, hogy mit tud egy jó építőzselé!
Válassz jó műkörömépítő zselét!

Több összetevős csoda

Mivel mindenki máshogy dolgozik, úgy az elvárások is rendkívül színesek és sokfélék. A legfontosabbak általában, hogy a jó zselé nem folyik el, nem levegősödik a készítés során, ezenfelül pedig nem törik. Az is kifejezett előny, ha ezzel a zselével tartós és gyönyörű köröm építhető. Természetesen az anyag mellett a kulcs a jól elsajátított és használt technika, és egy zselé annál jobb, minél jobban megfelel a személyes igényeknek. 

A munkatempódtól függően már más a jó építőzselé, hiszen a gyorsabb körmösök jobban preferálják a hígabb zseléket, míg a lassabban dolgozóknak a sűrű a megfelelőbb. Sőt, ha még csak most ismerkedsz a szakmával, akkor válaszd az önterülő zselét, hiszen nagyban megkönnyíti a dolgodat. Gyakorlott építő vagy? Akkor bátran használj sűrűbb zselét, ha pedig nem riadsz vissza az extrém kihívásoktól sem, akkor válaszd az extra sűrű kivitelt!

Gyakori probléma a levegősödés, ámde mint már fent említettük, a legtöbb esetben nem a zselében kell keresni a hibát. Ha egy adott zselénél egynél többször előfordul, akkor sajnos a te technikádban van a hiba. Mivel kivétel nélkül minden zselét úgy alkottak meg, hogy a betartott előírások mellett szinte lehetetlen velük hibázni. Természetesen vannak vis major szituációk, amikor a vendéged körme nem kompatibilis a zselével és ledobja, de ez meglehetősen ritka eset. 

Lényegesek a színek

A cover zselék esetében nagyon lényeges (lenne), hogy minden esetben a vendég saját körmével megegyező árnyalatúval dolgozz, bár ez igen ritkán valósul meg. Ha te többféle covert használsz, az mindenképpen dicséretes!

White zselé? Igen, itt az egyik legfontosabb a szín, hiszen a fehér igenis legyen fehér. Próbáld ki, hogy az összes fehéredet kend egymás mellé, hidd el, meg fogsz lepődni! Ha tuti jót szeretnél, nézz körül a StudioFlash webáruházban, garantáltan megtalálod a megfelelőt!

Ha clear, akkor az legyen átlátszó és tiszta, hogy ne látsszon meg a franciánál sem a használata!

Ha úgy érzed, hogy megtaláltad a tökéletes építőzselét, akkor tartsd észben, hogy az számodra az ideális, másnak lehet, hogy néhány dolog miatt pont nem fog megfelelni!

Mindannyian különbözünk, így nincs hibátlan zselé, szóval a legjobb a kísérletezés, míg meg nem találod az igazit! Ne habozz, keresd meg még ma a neked megfelelőt!
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére