Súlyos testi sértés elkövetőjét keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság

• 2020. január 31., péntek •
A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításában.
Súlyos testi sértés elkövetőjét keresi a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a felvételen látható férfi 2019. november 8-án, 20 óra körüli időben Szombathelyen, a vasútállomás épületében bántalmazott egy nőt és egy férfit.

A feltételezett elkövető 30-35 év körüli; átlagos testalkatú; rövidre nyírt – feje tetején jobbra fésült – barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű sportcipőt; sötétkék színű, emblémás melegítőnadrágot; fehér színű – mellkasi részén nyomott mintás – pólót; sötétkék színű – a vállrészen világosabb kék – pulóvert; valamint fekete színű mellényt viselt; bal kezén pedig egy fekete színű, ismeretlen típusú okosórát hordott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

fotó: police.hu

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére