Készülj a karácsonyra a Parti Kertészettel!

Szponzorált tartalom, Fotó: Déri Norbert • 2018. november 27., kedd •
Workshop, kiállítás és minden, ami az ünnepek előtti hangolódáshoz kell az adventi időszakban.
Készülj a karácsonyra a Parti Kertészettel!

Idén 3. alkalommal rendezi meg a Parti Kertészet a karácsonyi kötészeti kiállítást. Az adventi időszakra szervezett látványos program sikerét a különleges díszeken kívül, a hétvégente megrendezett workshopok is garantálják.

Új témák, új színvilág, új térelosztás jellemzik az aktuális trendeket, amit a Parti Kertészet munkatársai – ahogy minden évben – idén is bemutatnak.

Korábban a legnagyobb sikert a Jégvarázs témakör hozta. Némi változással, de ismét megtalálható lesz Hókristály néven. Itt a fehér szín, fénylő, kristályos felületek, anyagok a szereplők.

Teljesen új téma a Nagyvárosi karácsony. Ehhez a kiinduló ötletet a szervezők is a Budapesten látott kiállításból merítették, de természetesen kicsit alakítottak még rajta, hogy igazán „Partis” legyen. A nagyvárosi karácsony arany-fekete-fehér színben pompázik. Különböző geometriai formákat vittek az alkotásba. Mind színében, mind formailag nagyon extravagáns, fiatalos.

Szintén új téma, ami már a neve hallatán is meghökkentő - hát még a látványa - a Trópusi karácsony. Ebben a témakörben nem lesz semmi, ami a megszokott karácsonyhoz tartozik. Vidámságot, energiát sugároz. Harsány színek, fenyőfa helyett pálmafa, gyümölcsök, szikrázó kiegészítők jellemzik.

A három fő témán kívül mini fenyőerdő, mesefalu, óriás karácsonyfa és jó hangulatú workshopok várják az ötleteket gyűjtő, karácsonyra hangolódó látogatókat a Parti Kertészetbe - ahova nem csak vásárolni járunk!

kapcsolódó galéria


frisss

közösség

további frisss

lap tetejére