Országos döntőkben a Puskás Tivadar Szakközépiskola diákjai

Balogh Gabriella Fotó: szombathely.hu,Balogh Gabriella • 2016. április 27., szerda •
A Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjét Budapesten rendezték meg április 18-20-án.
Országos döntőkben a Puskás Tivadar Szakközépiskola diákjai

A Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskolát két tanuló képviselte, mindketten kiválóan teljesítettek. Sárközi Krisztián ötödik helyezést ért el a központi fűtés- és gázhálózat rendszerszerelő szakmában. Felkészítői Horváth György, Plechl Tibor, Vida Ferenc voltak. Krisztián gyakorlati képzőhelye a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.

Tamási Roland a gépi forgácsoló szakmában dobogóra került, második helyezett lett. Felkészítői tanárai Bódi Béla és Kereszti László. Roland a BPW duális képzésében vesz részt, gyakorlati oktatói Bolla László és Auer Zoltán.

Az Európai Réz Intézet (korábban Magyar Rézpiaci Központ) immár 13. alkalommal hirdette meg országos rézversenyét épületgépész szakiskolák és szakközépiskolák tanulói részére. A Plechl Tibor és Vida Ferenc kollégák által felkészített csapat a tizenhét szakiskola közül a dobogó legfelső fokára került. Az egyéni versenyben az első két helyen is puskásos diák végzett.

Az Országos Szakiskolai Közismereti Verseny regionális döntőjében, a humán tantárgycsoportban Sákovits Zoltán az első, Kálmánczhei Gergely pedig a negyedik helyen végzett. Az intézményben azt remélik, hogy a fiúk a következő tanévben az országos döntőben is sikeresen szerepelnek majd. Bodó Judit, Karai Lívia és Pölöskei László készítettek fel őket - tudtuk meg Balogh Gabriella tagintézmény-vezetőtől.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére