Maradj otthon, hogy minél hamarabb útra kelhess!

• 2020. március 30., hétfő •
A 2019-es év rekordokat döntött a turizmusban, így mindenki optimistán és bizakodva tekintett a 2020-as évre. Vas megye fürdői, szállásadói és valamennyi turisztikai szolgáltatója úgy tekintettek erre az évre, hogy biztosan teljesíteni tudják majd az előre kitűzött céljaikat.

Ma már tudjuk, hogy 2020 nem a sikerekről és rekordokról fog szólni. A válság méretét és időtartamát ma még nem ismerjük pontosan, a gazdasági károkat számszerűsíteni egyelőre nehéz lenne. Egy dologban viszont egészen biztosak lehetünk. A helyzet előbb vagy utóbb, de normalizálódni fog. A válsághelyzet egyszer véget ér, és Vas megye turisztikai attrakciói továbbra is itt lesznek, hogy vendégeket fogadjanak belföldről és szerte a nagyvilágból.
Az előttünk álló hetekben, hónapokban a Vas Megyei Turizmus Szövetség is csak arra tud buzdítani mindenkit, hogy maradjon otthon. Azért, hogy minél hamarabb útra kelhessen újra.
Ezt az üzenetet hirdetik online felületeiken, és erre buzdítják tagszervezeteiket is. A Vas Megyei Turizmus Szövetség köszöni valamennyi turisztikai szolgáltatónak, hogy felelősen cselekedett az elmúlt időszakban, és a biztos anyagi veszteségek vállalása mellett az emberi egészség és az életvédelem volt az első szempontja. A szövetség már készül arra, hogy a veszélyhelyzet elmúltával megyénkbe ismét visszatérnek a vendégek. A járvány lecsillapodása után egy célzott, országos marketingkampányt indítanak, amelynek célja, hogy minél előbb helyre álljon a megye turizmusa.
Addig is „Maradj otthon, hogy minél hamarabb útra kelhess!” - adta ki közleményében a Vas Megyei Turizmus Szövetség.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére