Karate: vasi utánpótlás sikerek Ausztriában

SzR • 2016. június 07., kedd •
A hétvégén Mattersburgban rendezték meg a 2. ASVÖ Nachwwuchs Meisterschaft elnevezésű utánpótlás karate bajnokságot. Megyénket a „Leo” Karate-do SE képviselte öt fővel.
Karate: vasi utánpótlás sikerek Ausztriában

A 8-9 éves korosztályban kata (formagyakorlat) versenyszámban Kovács Ákos a dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg Paksa Botond bronzérmes lett. Szivacs labda küzdelem versenyszámban a 10 év alatti korosztályban Paksa Botond ezüstérmes szerzett. Ugyanebben a korosztályban kumite (küzdelem) versenyszámban Kovács Ákos szintén a dobogó második fokára állhatott fel. 
A 10-11 éves lányoknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Dávid Boglárka a későbbi győztestől vereséget szenvedett, így csak a bronzéremért küzdhetett, ahol 2:1 arányban maradt alul, így negyedikként zárt. Kumite (küzdelem) versenyszám már jobban sikerült Boglárkának, itt ugyanis megszerezte a harmadik helyet. 
A 10-11 éves fiúknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Bosnyák Rajmund szintén a bronzmeccsén maradt alul, így ő is negyedikként zárt, kumite (küzdelem) versenyszámban viszont egészen a döntőig menetelt, ahol a dobogó második fokára állhatott fel. 
A 14-15 éves lányoknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Kajdacsy Viktória remek teljesítménnyel jutott a fináléba, ahol 2:1 arányban maradt alul, így ezüstérmet hozhatott haza. 

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére