Jégfarsang volt a Műjégpályán

• 2020. február 17., hétfő •
A rendezvény fő célja - a szórakozás és szórakoztatás mellett - prevenciós jellegű volt, azaz felhívni a Nyugat-Dunántúl lakosságának figyelmét az egészségfejlesztésre a szabadidősport révén.
Jégfarsang volt a Műjégpályán

Az egész napos rendezvénysorozat keretében volt mini jégkorong, sor-és váltóverseny, teljesítménypróba és kiegészítőként nem jeges megmérettetésként: íjászat, Boccia és célba dobás versenyezhettek a sportolni vágyók. A délután folyamán a közös bemelegítés után a fő attrakció a jelmezes felvonulás volt. Nagyon kreatív és ötletes jelmezeket láthattak a korcsolya szerelmesei a Jégfarsangon.


Akadályverseny, fakutyaverseny, gyorskorcsolya, műkorcsolya, akrobatikus korcsolyázás szerepelt a kínálatban. A versenyek közben a jégfelújítást követően jött a nap egyik legnagyobb attrakciója, a fürdőruhás
korcsolyázás. Ennek igazi hőse Kovács Balázs Százi volt, ki a hátúszásával igazi buli hangulatot varázsolt a jégre, bár Varga Jenő fergeteges biztatása ellenére most Százinak a puhább jégen lassabban sikerült teljesíteni a feladatot.
A rendezvényen Egészségfejlesztési iroda működött, előadásokkal és tanácsadással, illetve InBody méréssel, amelyre nagyon sokan jelentkeztek, jól szolgálta a résztvevők egészségtudatosságát, akiket gyógytornász, dietetikus, masszőr látott el hasznos információkkal interaktív beszélgetés formájában.


Az est leglátványosabb része az elmaradhatatlan tűzijáték volt. Varga Jenő ötletgazda elmondta, hogy a következő évben átteszik a programot januárra a szokatlan februári meleg időjárás miatt.

 

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére