Fidesz: a baloldal a "Nők 40"-et sem szavazta meg

kép:vilaggazdasag.hu • 2020. február 12., szerda •
A baloldal a "Nők 40"-et sem szavazta meg - emelte ki szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz Korózs Lajos (MSZP) sajtótájékoztatójára reagálva.

Fidesz: a baloldal a Nők 40-et sem szavazta meg

 A szocialista politikus azt mondta: az MSZP a férfiaknak is lehetővé tenné a negyven év szolgálati jogviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét. A Fidesz érdekesnek nevezte, hogy a baloldalt, amikor kormányon volt, "annyira nem érdekelte a nyugdíjasok sorsa". A baloldal a "Nők 40" programot sem szavazta meg, amelynek köszönhetően már több mint 270 ezer nő, édesanya, nagymama tudott kedvezményesen nyugdíjba menni - emelték ki. "Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták a nyugdíjakat elértéktelenedni, az áram árát a nyugdíjasoknak duplájára emelték, miközben Gyurcsány a saját cégének levitte azt" - jegyezték meg.

A Fidesz kormányzása óta törvény garantálja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, nyugdíjprémiumot fizetnek, csökkent a rezsi, a nyugdíjasok külön rezsiutalványt kaptak és tízedik éve biztosítják a "Nők 40" programot - írta a Fidesz.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére