Bemutatkozik a Helia-D Professional márka

szponzorált tartalom (x) • 2020. március 18., szerda •
Ahogy az elnevezése is utal rá, a márka készítményeit elsősorban kozmetikusok számára fejlesztette ki a cég, hiszen azok többségének használata komoly szaktudást igényel. Idővel azonban a vállalat úgy döntött, hogy a mindennapi használatra való krémek legyenek elérhetők a nagyközönség számára is.
Bemutatkozik a Helia-D Professional márka

Újult erővel

Az elképzeléseket tettek követték, így a Helia-D Professional márka ún. utóápolási készítményei mindenki számára elérhetőek lettek. A döntés jónak bizonyult, hiszen mára már rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek a webáruházban is megvásárolható termékek. Főképpen miután a vásárlói visszajelzések alapján a készítmények csomagolása átesett egy kis változtatáson. A korábbi helyett ma már olyan dekoratív díszdobozban árusítja a cég a termékcsalád készítményeit, amelyeken a főváros nevezetességeinek grafikái láthatóak.

Helia-D Professional kozmetikumok

A márka számos kiváló és különleges készítményt kínál, amelyek kivétel nélkül mind fantasztikus termékek.

  • Helia-D Professional Alma őssejtes termékcsalád

A termékcsalád varázsereje egy aktív őssejtet tartalmazó összetevő, mégpedig egy különleges svájci alma őssejtjeiből kinyert hatóanyag. Csodatévő ereje abban rejlik, hogy igazoltan lelassítja a sejtek korai öregedését, védi a bőr őssejtjeit, valamint visszaadja azok vitalitását.

  • Helia-D Professional 3 őssejtes termékcsalád

A Helia-D Professional 3 őssejtes termékcsaládja egy hosszú fejlesztési időszakot követően került bevezetésre. A kozmetikumokban található 3 növényi őssejt kivonatnak, az argán, a vörösáfonya és az orchidea őssejteknek köszönhetően erősebb lesz a bőr védekező képessége, illetve visszaállítják annak fiatalos szerkezetét.

  • Helia-D Professional C-vitaminos Lifting termékcsalád

A termékcsalád rendkívül gyorsan fejti ki feszesítő hatását. A készítmények segítenek megemelni az arc vonásait, miközben a bennük található APPS antioxidáns ereje lelassítja a sejtöregedést és védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben.

 

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére